PP Balears

FOTOS

Descobreix aquí les últimes fotos del Partit Popular dels Illes Balears, o visitant la nostra pàgina en Flickr .

Candidates al Congrès i al Senat per Menorca | 29/10/15

La Junta insular de Menorca ha triat als seus candidats al Congrés i al Senat el passat dimecres. En aquest cas, es tracta de candidates, perquè van ser elegides Águeda Reynés al Congrés i Joana Francis Pons Vila, al Senat. A més, Juan Carlos Grau va ser elegit el número 7 de la llista del PP Balears i Estanislao Company, suplent de la candidatura al Senat.

Miquel Ramis: "El Govern Rajoy ha estat el que necessita Espanya per recuperar-se i tornar a créixer" | 22/10/15

Els diputats i senadors balears del Partit Popular de les Illes Balears han fet un balanç positiu de la X legislatura que està a punt de finalitzar, un període marcat per les conseqüències de la greu crisi econòmica internacional i les nombroses reformes empreses pel Govern central per recuperar el camí del creixement i tornar a col·locar Espanya en el camí de la recuperació i del creixement. "És possible que el Govern Rajoy no hagi estat el més simpàtic per als ciutadans, però sí que ha estat el més responsable i el que necessitava el país", ha assegurat Miquel Ramis, diputat i portaveu del PP de les Illes Balears.

Miquel Vidal ofereix una "oposició constructiva" a Armengol | 19/10/15

El president del PP de les Illes Balears, Miquel Vidal, ha ofert el suport de la nostra formació al Govern en aquelles reivindicacions que ajudin a millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de les illes, "com reclamar un millor finançament", però també ha traslladat a la presidenta de l`Executiu la postura contrària a qualsevol increment d`impostos en un moment en què hi ha símptomes evidents de recuperació econòmica. Així l`hi ha transmès Vidal a la presidenta de l`Executiu durant l`audiència que ha tingut lloc aquest matí al Consolat de Mar i que s`ha prolongat durant 50 minuts.

El Comitè de Direcció Regional aprova el reglament per a l`elaboració de les llistes per al 20D | 16/10/15

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Miquel Vidal, ha presidit avui la celebració del Comitè de Direcció Regional, en el qual s`ha aprovat el reglament per a l`elecció de les candidatures al Congrés i al Senat que presentarà la formació a les eleccions del 20D. Cada Junta Insular (Mallorca, Eivissa i Formentera, i Menorca) tindrà l`autonomia d`elegir els candidats que concorreran en representació de cadascuna de les illes.

El PP presenta Nadal Beltrán com a Candidat a la Batlia de Lloret | 26/03/15

El secretari general del Partit Popular de les Illes Balears, Miquel Vidal, acompanyat dels consellers d`Agricultura, Hisenda i Pressupostos i Economia i Competitivitat, Biel Company, José Vicente Marí i Joaquín García, respectivament, ha presentat a Nadal Beltrán com a candidat a la Batlia de Lloret.

Presentació de Carlos Simarro a Sóller | 22/03/15

El president regional del Partit Popular, José Ramón Bauzá, ha presentat avui al candidat de Sóller, Carlos Simarro, en un acte a Es Convent davant més de 150 persones. Bauzá ha elogiat la feina feta per Simarro i el seu equip durant la present legislatura a Sóller, i ha sol·licitat la col·laboració de tots per poder seguir treballant.