PP Balears

FOTOS

Descobreix aquí les últimes fotos del Partit Popular dels Illes Balears, o visitant la nostra pàgina en Flickr .

El Comitè de Direcció Regional aprova el reglament per a l`elaboració de les llistes per al 20D | 16/10/15

El president del Partit Popular de les Illes Balears, Miquel Vidal, ha presidit avui la celebració del Comitè de Direcció Regional, en el qual s`ha aprovat el reglament per a l`elecció de les candidatures al Congrés i al Senat que presentarà la formació a les eleccions del 20D. Cada Junta Insular (Mallorca, Eivissa i Formentera, i Menorca) tindrà l`autonomia d`elegir els candidats que concorreran en representació de cadascuna de les illes.

El PP presenta Nadal Beltrán com a Candidat a la Batlia de Lloret | 26/03/15

El secretari general del Partit Popular de les Illes Balears, Miquel Vidal, acompanyat dels consellers d`Agricultura, Hisenda i Pressupostos i Economia i Competitivitat, Biel Company, José Vicente Marí i Joaquín García, respectivament, ha presentat a Nadal Beltrán com a candidat a la Batlia de Lloret.

Presentació de Carlos Simarro a Sóller | 22/03/15

El president regional del Partit Popular, José Ramón Bauzá, ha presentat avui al candidat de Sóller, Carlos Simarro, en un acte a Es Convent davant més de 150 persones. Bauzá ha elogiat la feina feta per Simarro i el seu equip durant la present legislatura a Sóller, i ha sol·licitat la col·laboració de tots per poder seguir treballant.

Torrada amb afiliats del Partit Popular de Calvià | 21/03/15

Més de 400 persones van gaudir d`una torrada en companyia del president regional del PP, José Ramón Bauzá.

Presentació de Jaume Porsell com a candidat a la batlia d`Andratx | 12/03/15

José Ramón Bauzá, president regional del Partit Popular, presenta el candidat a la batlia d`Andratx, Jaume Porsell, actual director general d`Arquitectura i Habitatge.

Presentació Noelle Estaràs a Valldemossa | 12/03/15