PP Balears

FOTOS

Descobreix aquí les últimes fotos del Partit Popular dels Illes Balears, o visitant la nostra pàgina en Flickr .

Rajoy: "Sóc optimista de cara al resultat de les eleccions" | 10/12/15

El president del Partit Popular i candidat a la Presidència del Govern, Mariano Rajoy, ha mostrat avui el seu optimisme de cara al resultat de les pròximes eleccions generals, perquè "aquí hi ha un partit fort, amb estructura, amb ganes i il·lusió".

Isern: | 10/12/15

El cap de llista al Congrés dels Diputats en les eleccions generals del 20D, Mateu Isern, acompanyat pels candidats al Senat, Catalina Soler i Miquel Ramis, ha assegurat aquesta horabaixa que, si Mariano Rajoy és elegit president, "el govern del PP garantirà durant la propera legislatura el pagament de pensions, que pujaran sempre per llei".

Isern: "Només el PP pot garantir que la Constitució de tots no es converteixi en la Constitució d`uns pocs" | 06/12/15

El cap de llista al Congrés dels Diputats a les eleccions generals del 20D, Mateu Isern, juntament amb els candidats al Senat per Mallorca, Catalina Soler i Miquel Ramis, ha celebrat el Dia de la Constitució amb un acte celebrat s`Hort del Rei en el transcurs del qual ha assegurat que "el PP estarà sempre disposat a dialogar" d`una possible actualització de la Constitució "sempre que ajudi a millorar la nostra democràcia tenint clar què es pretén reformar, per a què i si es compta amb el consens necessari".

El meu poble no es tanca | 05/12/15

El cap de llista al Congrés dels Diputats en les eleccions generals del 20D, Mateu Isern, ha assegurat aquest matí a Sant Joan que, si Rajoy és elegit president del Govern, "ningú tancarà els 27 pobles petits de les Balears i els gairebé 7.000 de l`conjunt d`Espanya amb menys de 5.000 habitants i en els quals viuen 15 milions d`espanyols ".

Presentació del programa electoral | 04/12/15

El cap de llista al Congrés dels Diputats en les eleccions generals del 20D, Mateu Isern, juntament amb els candidats al Senat per Mallorca, Catalina Soler i Miquel Ramis, ha presentat aquest vespre a Campos el programa electoral del Partit Popular. L`acte ha comptat també amb l`assistència del president balear del partit, Miquel Vidal, entre d`altres responsables de la formació.

Mateo Isern encapçalarà la llista del PP Balears al Congrés | 05/11/15

La Junta insular de Mallorca ha elegit els caps de llista del PP de les Illes Balears al Congrés i al Senat en les pròximes eleccions nacionals del 20D. La votació dels membres de la Junta celebrada avui ha deparat que sigui Mateu Isern la persona proposada al Comitè Nacional del partit per a la seva ratificació com a número u de la llista regional del Congrés. Isern ha obtingut 99 vots. En segona posició ha quedat Álvaro Gijón, amb 51 vots. Pel que fa al Senat, els elegits han estat Catalina Soler i Miquel Ramis, amb 61 i 77 vots respectivament.