PP Balears

FOTOS

Descobreix aquí les últimes fotos del Partit Popular dels Illes Balears, o visitant la nostra pàgina en Flickr .

El meu poble no es tanca | 05/12/15

El cap de llista al Congrés dels Diputats en les eleccions generals del 20D, Mateu Isern, ha assegurat aquest matí a Sant Joan que, si Rajoy és elegit president del Govern, "ningú tancarà els 27 pobles petits de les Balears i els gairebé 7.000 de l`conjunt d`Espanya amb menys de 5.000 habitants i en els quals viuen 15 milions d`espanyols ".

Presentació del programa electoral | 04/12/15

El cap de llista al Congrés dels Diputats en les eleccions generals del 20D, Mateu Isern, juntament amb els candidats al Senat per Mallorca, Catalina Soler i Miquel Ramis, ha presentat aquest vespre a Campos el programa electoral del Partit Popular. L`acte ha comptat també amb l`assistència del president balear del partit, Miquel Vidal, entre d`altres responsables de la formació.

Mateo Isern encapçalarà la llista del PP Balears al Congrés | 05/11/15

La Junta insular de Mallorca ha elegit els caps de llista del PP de les Illes Balears al Congrés i al Senat en les pròximes eleccions nacionals del 20D. La votació dels membres de la Junta celebrada avui ha deparat que sigui Mateu Isern la persona proposada al Comitè Nacional del partit per a la seva ratificació com a número u de la llista regional del Congrés. Isern ha obtingut 99 vots. En segona posició ha quedat Álvaro Gijón, amb 51 vots. Pel que fa al Senat, els elegits han estat Catalina Soler i Miquel Ramis, amb 61 i 77 vots respectivament.

Candidates al Congrès i al Senat per Menorca | 29/10/15

La Junta insular de Menorca ha triat als seus candidats al Congrés i al Senat el passat dimecres. En aquest cas, es tracta de candidates, perquè van ser elegides Águeda Reynés al Congrés i Joana Francis Pons Vila, al Senat. A més, Juan Carlos Grau va ser elegit el número 7 de la llista del PP Balears i Estanislao Company, suplent de la candidatura al Senat.

Miquel Ramis: "El Govern Rajoy ha estat el que necessita Espanya per recuperar-se i tornar a créixer" | 22/10/15

Els diputats i senadors balears del Partit Popular de les Illes Balears han fet un balanç positiu de la X legislatura que està a punt de finalitzar, un període marcat per les conseqüències de la greu crisi econòmica internacional i les nombroses reformes empreses pel Govern central per recuperar el camí del creixement i tornar a col·locar Espanya en el camí de la recuperació i del creixement. "És possible que el Govern Rajoy no hagi estat el més simpàtic per als ciutadans, però sí que ha estat el més responsable i el que necessitava el país", ha assegurat Miquel Ramis, diputat i portaveu del PP de les Illes Balears.

Miquel Vidal ofereix una "oposició constructiva" a Armengol | 19/10/15

El president del PP de les Illes Balears, Miquel Vidal, ha ofert el suport de la nostra formació al Govern en aquelles reivindicacions que ajudin a millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de les illes, "com reclamar un millor finançament", però també ha traslladat a la presidenta de l`Executiu la postura contrària a qualsevol increment d`impostos en un moment en què hi ha símptomes evidents de recuperació econòmica. Així l`hi ha transmès Vidal a la presidenta de l`Executiu durant l`audiència que ha tingut lloc aquest matí al Consolat de Mar i que s`ha prolongat durant 50 minuts.