PP Balears

FOTOS

Descobreix aquí les últimes fotos del Partit Popular dels Illes Balears, o visitant la nostra pàgina en Flickr .

Junta Directiva Regional del PP de Balears | 15/01/16

El vicesecretari d`Organització i Electoral del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, ha afirmat avui que "la major urgència que té aquest país en aquests moments és construir un Govern estable, d`àmplia base parlamentària i que sigui capaç d`afrontar els reptes". Durant la seva intervenció a la Junta Directiva del PP de Balears, Martínez-Maíllo ha defensat l`opció que els grans partits nacionals arribin a un acord per poder formar un Executiu sòlid i ha assenyalat que "avui dia, la millor opció és aquesta gran coalició i aquest gran acord entre PP, PSOE i Ciutadans".

Alonso adverteix del perill dels | 13/12/15

El ministre de Sanitat i candidat del PP per Àlaba, Alfonso Alonso, ha llançat un missatge d`optimisme de cara als resultats del Partit Popular el proper 20D i ha assegurat que "més d`un es portarà una gran sorpresa". Alonso, que ha participat en un acte de campanya celebrat a Palma i que s`ha iniciat amb un minut de silenci per la mort dels dos policies espanyols a l`Afganistan, ha destacat que el PP és l`únic partit "amb propostes i equip" per consolidar la recuperació que s`ha produït a Espanya "gràcies a les reformes estructurals del PP i l`esforç de tots els espanyols".

Soler: "El PP sap com mantenir el ritme de creació d`ocupació actual" | 10/12/15

La candidata al Senat pel Partit Popular de les Illes Balears, Catalina Soler, ha assistit avui al "Campionat Balear de Cans Pastor" al llogaret felanitxer de Son Mesquida. En declaracions als mitjans de comunicació, Soler ha explicat que el Partit Popular té l`experiència i els coneixements suficients "per aconseguir arribar al gran objectiu nacional; mantenir el ritme de creació d`ocupació actual i crear dos milions de llocs de treball nous fins arribar als 20 milions de llocs de treball d`aquí a quatre anys".

Rajoy: "Sóc optimista de cara al resultat de les eleccions" | 10/12/15

El president del Partit Popular i candidat a la Presidència del Govern, Mariano Rajoy, ha mostrat avui el seu optimisme de cara al resultat de les pròximes eleccions generals, perquè "aquí hi ha un partit fort, amb estructura, amb ganes i il·lusió".

Isern: | 10/12/15

El cap de llista al Congrés dels Diputats en les eleccions generals del 20D, Mateu Isern, acompanyat pels candidats al Senat, Catalina Soler i Miquel Ramis, ha assegurat aquesta horabaixa que, si Mariano Rajoy és elegit president, "el govern del PP garantirà durant la propera legislatura el pagament de pensions, que pujaran sempre per llei".

Isern: "Només el PP pot garantir que la Constitució de tots no es converteixi en la Constitució d`uns pocs" | 06/12/15

El cap de llista al Congrés dels Diputats a les eleccions generals del 20D, Mateu Isern, juntament amb els candidats al Senat per Mallorca, Catalina Soler i Miquel Ramis, ha celebrat el Dia de la Constitució amb un acte celebrat s`Hort del Rei en el transcurs del qual ha assegurat que "el PP estarà sempre disposat a dialogar" d`una possible actualització de la Constitució "sempre que ajudi a millorar la nostra democràcia tenint clar què es pretén reformar, per a què i si es compta amb el consens necessari".