PP Balears

FOTOS

Descobreix aquí les últimes fotos del Partit Popular dels Illes Balears, o visitant la nostra pàgina en Flickr .

XII Congrés Insular Mallorca | 27/05/17

El 27 de maig es va celebrar a Inca el XII Congrés insular de Mallorca en el qual Jeroni Salom va ser reelegit com a president del PP de Mallorca. El president nacional Mariano Rajoy va clausurar l`acte.

XV Congrés autonòmic | 27/03/17

Els dies 25 i 26 de març s`ha celebrat el XV Congrés autonòmic del PP de les Illes Balears, en el qual ha estat elegit Biel Company com a nou president de la nostra formació.

Fòrum "Males pràctiques de governs extremistes, bones pràctiques de governs populars" | 20/05/16

El president del Govern en funcions i del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha asistit al Fòrum-Convenció Males pràctiques de governs extremistes, bones pràctiques de governs populars, celebrat a Palma.

Junta Directiva Regional del PP de Balears | 15/01/16

El vicesecretari d`Organització i Electoral del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, ha afirmat avui que "la major urgència que té aquest país en aquests moments és construir un Govern estable, d`àmplia base parlamentària i que sigui capaç d`afrontar els reptes". Durant la seva intervenció a la Junta Directiva del PP de Balears, Martínez-Maíllo ha defensat l`opció que els grans partits nacionals arribin a un acord per poder formar un Executiu sòlid i ha assenyalat que "avui dia, la millor opció és aquesta gran coalició i aquest gran acord entre PP, PSOE i Ciutadans".

Alonso adverteix del perill dels | 13/12/15

El ministre de Sanitat i candidat del PP per Àlaba, Alfonso Alonso, ha llançat un missatge d`optimisme de cara als resultats del Partit Popular el proper 20D i ha assegurat que "més d`un es portarà una gran sorpresa". Alonso, que ha participat en un acte de campanya celebrat a Palma i que s`ha iniciat amb un minut de silenci per la mort dels dos policies espanyols a l`Afganistan, ha destacat que el PP és l`únic partit "amb propostes i equip" per consolidar la recuperació que s`ha produït a Espanya "gràcies a les reformes estructurals del PP i l`esforç de tots els espanyols".

Soler: "El PP sap com mantenir el ritme de creació d`ocupació actual" | 10/12/15

La candidata al Senat pel Partit Popular de les Illes Balears, Catalina Soler, ha assistit avui al "Campionat Balear de Cans Pastor" al llogaret felanitxer de Son Mesquida. En declaracions als mitjans de comunicació, Soler ha explicat que el Partit Popular té l`experiència i els coneixements suficients "per aconseguir arribar al gran objectiu nacional; mantenir el ritme de creació d`ocupació actual i crear dos milions de llocs de treball nous fins arribar als 20 milions de llocs de treball d`aquí a quatre anys".