PP Balears

FOTOS

Descobreix aquí les últimes fotos del Partit Popular dels Illes Balears, o visitant la nostra pàgina en Flickr .

Dinar de Nadal 2017 | 18/12/17

Més de 1.000 persones, entre afiliats i simpatitzants, van assistir al tradicional dinar de Nadal celebrat pel Partit Popular de les Illes Balears. L`acte va comptar amb la presència del president regional Biel Company i els principals responsables de la formació, que van brindar per un 2018 ple d`il·lusió i bones notícies per a tots.

XII Congrés Insular Mallorca | 27/05/17

El 27 de maig es va celebrar a Inca el XII Congrés insular de Mallorca en el qual Jeroni Salom va ser reelegit com a president del PP de Mallorca. El president nacional Mariano Rajoy va clausurar l`acte.

XV Congrés autonòmic | 27/03/17

Els dies 25 i 26 de març s`ha celebrat el XV Congrés autonòmic del PP de les Illes Balears, en el qual ha estat elegit Biel Company com a nou president de la nostra formació.

Fòrum "Males pràctiques de governs extremistes, bones pràctiques de governs populars" | 20/05/16

El president del Govern en funcions i del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha asistit al Fòrum-Convenció Males pràctiques de governs extremistes, bones pràctiques de governs populars, celebrat a Palma.

Junta Directiva Regional del PP de Balears | 15/01/16

El vicesecretari d`Organització i Electoral del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, ha afirmat avui que "la major urgència que té aquest país en aquests moments és construir un Govern estable, d`àmplia base parlamentària i que sigui capaç d`afrontar els reptes". Durant la seva intervenció a la Junta Directiva del PP de Balears, Martínez-Maíllo ha defensat l`opció que els grans partits nacionals arribin a un acord per poder formar un Executiu sòlid i ha assenyalat que "avui dia, la millor opció és aquesta gran coalició i aquest gran acord entre PP, PSOE i Ciutadans".