PP Balears

OPINIONES PP BALEARS

03/12/20
Parlamento

Armengol: NO a la Policia Local

El Govern va tornar a fer deixadesa de funcions i va perdre una nova oportunitat votant NO a la proposició no de llei presentada pel Grup del Partit Popular per poder donar resposta i dotar de més efectius a les plantilles de les policies locals. Es tractava d’arribar a un compromís per anar resolent l’important déficit que arroseguen les policies locals de un gran número d’ajuntaments de les Illes Balears.


Però la presidenta Armengol no fa cas a ningú, no escolta ni als batles i alcaldesses, ni a la FELIB, ni tampoc als propis professionals de la Policia Local, ni als seus representants sindicals.


La Policia Local presta un gran servei per la nostra societat, els seus agents són els responsables de garantir la seguretat i transmetre confiança, de fer complir les ordenances municipals, les lleis, els decrets especials de la Conselleria de Salut i Consum per fer front a les conseqüències de la COVID i la realitat de cada dia ho fa més difícil. Augmenten les necessitats de servei però cada dia són manco els efectius de les plantilles.


El Partit Popular seguira lluitant i reivindicant públicament els drets que els nega la presidenta Armengol, denunciant la incompètencia i deixadesa que es fa des de la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització que no hi és, ni se l’espera. La pandèmia que ha ocasionat el coronavirus no pot ser l’escusa de la nefasta gestió que patim amb les reposicions i la absència de noves dotacions dins las plantilles de policies locals.


També consideram completament injusta la falta de formació que pateixen els agents a qui tan sols s’han ofert el 50 per cent de cursos que s’havien de fer. Las retallades van en sentit contrari a la qualitat del servei, a la motivació dels professionals. Per tant, des del Grup del Partit Popular en el Parlament, tornam a demanar seny i que reconsiderin aquesta negativa, ja que va en detriment de tots.

Etiquetas:

Parlament