PP Balears

El termini per a presentar candidatures al Congrés autonòmic finalitza aquest divendres

El Congrés per a triar al pròxim líder del PP balear se celebrarà el pròxim 24 de juliol

El termini de presentació de candidatures per a presidir el PP de les Illes Balears finalitza demà, 11 de juny a les 14 hores. Els aspirants hauran de presentar la seva candidatura de manera presencial en la seu autonòmica del PP amb l'aval de 400 afiliats.

La Junta Directiva del Partit Popular de les Illes Balears va aprovar, el passat 28 de maig la convocatòria del Congrés Autonòmic per a elegir al futur president de la formació el pròxim 24 de juliol. A més, va aprovar el calendari fins a la celebració d'aquest Congrés, així com el reglament d'aquesta convocatòria, en la qual els afiliats podran elegir amb el seu vot a la persona que presidirà el PP balear durant els pròxims anys.

El Congrés del dia 24 se celebrarà en format mixt (presencial i telemàtic), en funció de la situació sanitària i les restriccions d'aforament, a l'hotel Hipotels Platja de Palma. A partir d'ara s'obre un procés que tindrà, com a primer termini, la presentació de candidatures per a presidir la formació.

El Comitè Organitzador del Congrés estarà presidit per Maurici Rovira, el regidor de Palma Guillermo Sánchez serà el secretari, i com a vocals el secretari del PP d'Eivissa Vicenç Roig, el senador Cristóbal Marqués i la secretària general del PP de Montuïri Tast Ribas.

A més, la Junta Directiva també va fixar les ponències i els coordinadors de les mateixes que es debatran i aprovaran en aquest Congrés. La primera ponència versarà sobre Estatuts, sota la coordinació del diputat menorquí Juanma Lafuente. La segona es dividirà en dues temàtiques: Turisme i Economia, coordinada pel diputat Antoni Costa, i Sanitat i Serveis Socials, coordinada per la diputada Marga Durán. Els textos a debatre de les ponències es remetran el 28 de juny per correu i es penjaran en la web del Partit. Fins a les 20 hores del 12 de juliol podran presentar-se esmenes i el debat i votació de les ponències es realitzarà de manera telemàtica el 20 de juliol.

Etiquetes:

Congreso 24J