PP Balears

El PP debatrŕ demŕ les pončncies de Política i Estatuts

• Toni Costa i Marga Durán defensaran les propostes de la pončncia Política i Juanma Lafuente les de la pončncia d'Estatuts

• El text aprovat es presentarŕ als afiliats el prňxim 24 de juliol en el Congrés que triarŕ a Marga Prohens com a presidenta del PP balear

El Partit Popular de les Illes Balears debatrŕ i votarŕ demŕ les pončncies de Política i Estatuts que es presentaran en el Congrés Autonňmic que se celebrarŕ el prňxim 24 de juliol, en el qual els afiliats podran exercir el seu dret al vot per a triar a Marga Prohens presidenta de la formació a les illes.

El debat de les pončncies tindrŕ lloc demŕ horabaixa i es realitzarŕ de manera telemŕtica. Així, la trobada començarŕ amb la intervenció del president del comitč organitzador, Mauricio Rovira, per a explicar el funcionament del debat i les votacions.

Posteriorment es debatrŕ la pončncia Política, sota el lema “Centrats en l'Alternativa”, que es divideix en dues ŕrees: Turisme i Economia i Sanitat i Serveis Socials. Toni Costa defensarŕ les propostes relatives a la primera part i Marga Durán les relatives a la segona. Una vegada finalitzat el debat es procedirŕ a la votació de la pončncia.

A continuació, per a finalitzar l'acte, es debatrŕ i votarŕ la pončncia d'Estatuts, les propostes dels quals defensarŕ el diputat autonňmic Juan Manuel Lafuente.

Etiquetes:

Partido