PP Balears

MISSATGE DEL PRESIDENT

Benvolgut amic

Benvolguda amiga

En primer lloc vull agrair-te la teva visita al web de la nostra formació. Aquí podràs conèixer de primera mà els valors i els compromisos del nostre partit amb la societat. Al mateix temps, et convid a seguir el nostre dia a dia a través de les diferents xarxes socials que ens permeten informar-vos de l'actualitat del nostre partit.

Un partit compromès amb les persones és un partit que fomenta la relació personal tant amb els seus afiliats i simpatitzants com amb el conjunt de la ciutadania. És per això que, des d'aquí, et convid a que coneguis personalment als que conformam la gran família del PP de les Illes Balears. Les nostres portes estan obertes per a tu i per a tots.

La política de proximitat i la proximitat amb les persones serà un dels nostres grans objectius en aquesta nova etapa del Partit Popular de les Illes Balears. Una etapa que, en la meva condició de president, afront amb il·lusió, responsabilitat i humilitat màxima perquè el càrrec no em fa oblidar el fet que som un més dins d'aquest gran partit, el partit de tots nosaltres i el preferit per la majoria d’habitants de les Illes Balears i, també, per la majoria d'espanyols.

Com tu, jo també vull un PP guanyador. I perquè això sigui possible és precís avançar units cap al futur. Per poder il·lusionar la societat primer hem d’il·lusionar amb un projecte en el qual tots ens vegem reflectits. No tinc cap dubte que amb esforç, generositat i sentit comú ho aconseguirem. Perquè al PP tots sumam i tots som necessaris.

És el meu desig, per tant, aprofitar aquestes línies per transmetre't el meu compromís ferm de fer feina des del primer minut per tornar el PP al capdavant de les principals institucions i ajuntaments de les Illes. Ho farem, com deia al començament, des de la proximitat. Al costat de cada persona. Perquè no n'hi ha prou amb vèncer. A més, hem de convèncer. I això només serà possible amb esforç, moderació i seny. Retornant a la política el seu veritable significat de servir els altres amb honestedat, compromís i fent feina a peu de carrer. Només així serem capaços de tocar amb les mans la realitat dels ciutadans. Únicament d'aquesta manera demostrarem que per al PP lo més important són les persones.

Biel Company
President del Partit Popular de les Illes Balears