PP Balears

El PP de sa Pobla llança una campanya de suport i impuls de l'economia local

• El Partit Popular considera imprescindible "ajudar-nos mútuament perquè ara més que mai, el nostre poble ens necessita"

• Violeta Rodríguez: "La campanya que llancem a través de les xarxes és una iniciativa centrada en el que hauria de ser la Fira i en les festes de Nadal"

El Partit Popular de sa Pobla llança una campanya de suport i impuls de l'economia local perquè "una llista interminable d'empreses, autònoms i professionals del nostre poble ara passen moments molt difícils i ens necessiten".

"Botigues, sabateries, fusters, lampistes, electricistes, gestors, advocats, dissenyadors, veterinaris, bars, restaurants, perfumeries, drogueries, ferreteries, impremtes, guixaires, picapedrers, empreses horto frutícula, peixateries, perruqueries... etc , requereixen d'ajuda", afegeixen els populars.

El PP pobler considera imprescindible "ajudar-nos mútuament perquè ara més que mai, el nostre poble ens necessita" i la portaveu de Grup Popular Municipal, Violeta Rodríguez, recalca que "la campanya que llancem a través de les xarxes és una iniciativa centrada en el que hauria de ser la Fira i en les festes de Nadal ".

Etiquetes:

Part Forana