PP Balears

El Partit Popular de Marratxí denuncia el mal estat del nou asfaltat del carrer Cabana

• El president i portaveu municipal, Jaume Llompart, critica que “no es va informar als veinats i comerciants i s’ha finalitzat l’obra amb greus clots”

El president del Partit Popular de Marratxí i portaveu de la formació a l'Ajuntament, Jaume Llompart, denúncia la mala gestió del consistori municipal en l'asfaltat del carrer Cabana, amb deficiències en la finalització de l'obra i amb queixes per part de veïnats i comerciants de la zona per falta d'informació.

El president del PP de Marratxí recorda que el primer dia d'obres va suscitar queixes dels veïnats, que no podien accedir als seus habitatges o treure els seus vehicles dels pàrquings en estar el carrer tallat en totes dues adreces. “L'actuació del consistori ha estat un despropòsit: no van avisar degudament als veïnats i han acabat les obres deixant clots entre el nou asfalt i les clavegueres”, alerta.

Llompart ressalta el perill que suposa per a la circulació viària que l'obra estigui teòricament acabada però amb clots en les zones amb clavegueram. “Duim així des del dilluns i el consistori no ha mogut ni un dit per a arreglar aquesta deficiència que podria acabar causant un accident”, critica el portaveu dels populars a Marratxí.

Aquesta mateixa situació s'ha repetit en altres zones del municipi i avui dia existeixen foradades similars en zones del Pla de na Tesa.

Etiquetes:

Part Forana