PP Balears

El Parlament rebutja l'intent dels socis de Govern de bloquejar la compareixença urgent d'Armengol

• La petició del PP s'ha aprovat amb el suport de tota l'oposició i el vot a favor també de MésxMenorca
• Company espera que la compareixença “sigui com més aviat millor, perquè la situació és gravíssima i la presidenta no es pot amagar”

-La Junta de Portaveus ha aprovat avui la petició de compareixença urgent de la presidenta Armengol en el Parlament sol·licitada el passat 5 de gener pel Grup Popular. La iniciativa ha tirat endavant amb el vot a favor de tots els partits que conformen l'oposició i de MésxMenorca, el que ha permès superar el bloqueig dels socis de Govern (PSIB-PSOE, Podemos i MésxMallorca).

Al final de la Junta, el president del PP i portaveu del Grup Parlamentari, Biel Company, ha agraït el suport dels partits que han votat a favor a l'espera que “la compareixença de la presidenta Armengol sigui com més aviat millor, perquè la situació és gravíssima i la presidenta no es pot amagar”. I és que ara, en trobar-nos en període extraordinari fins a febrer, la Diputació Permanent de la Cambra haurà de reunir-se per a fixar el dia en què Armengol haurà de comparèixer.

Company ha manifestat que “tots volem ajudar a sortir d'aquesta situació, ca-dascun amb les nostres propostes”. “Per a poder donar suport a les mesures del Govern, és necessari que la presidenta comparegui i puguem debatre sobre les mesures sanitàries i econòmiques del Govern”, ha afegit.

El president ‘popular’ ha reiterat que la situació és “gravíssima” en Balears, amb els contagis disparats i mesures restrictives que el Govern “canvia d'un dia per a un altre”. Per això, ha defensat la necessitat que el Govern aporti “transparència i claredat”, així com aplicar mesures “per a passar davant del virus i no continuar anant a remolc, com està fent Armengol”.

Etiquetes:

Parlament