PP Balears

El Grup Popular sol·licita que la compareixença urgent d'Armengol se celebri abans del dimarts 19


• La petició del PP va ser aprovada en Junta de Portaveus dilluns passat i el president del Parlament encara no ha convocat la Diputació Permanent

El Partit Popular ha demanat avui que la compareixença urgent de la presidenta Armengol aprovada per la Junta de Portaveus a petició del Grup Parlamentari Popular es dugui a terme abans del dimarts 19. Així se sol·licita a través d'un escrit signat pel president i portaveu Biel Company, en el qual es demana al president de la Cambra que convoqui la Diputació Permanent per a fixar, abans del dimarts 19, la sessió plenària extraordinària en la qual ha de comparèixer la presidenta del Govern.

Cal recordar que la Junta de Portaveus va aprovar aquest dilluns la petició de compareixença urgent de la presidenta Armengol en el Parlament sol·licitada el passat 5 de gener pel Grup Popular. La iniciativa va tirar endavant amb el vot a favor de tots els partits que conformen l'oposició i de MésxMenorca, la qual cosa va permetre superar el bloqueig dels socis de Govern (PSIB-PSOE, Podemos i MésxMallorca). Des de llavors, el president del Parlament, el socia-lista Vicenç Thomàs, no ha convocat la Diputació Permanent, òrgan que ha de fixar el dia de la compareixença en estar en període extraordinari.

Des del PP, es considera “necessari i urgent” que la presidenta del Govern informe en la Cambra de manera immediata sobre la situació de la pandèmia a les illes, així com de les mesures sanitàries i econòmiques adoptades per a fer front a la COVID19 i, per tant, es demana que la compareixença urgent aprovada per la Junta de Portaveus se celebri com a màxim abans del 19 de gener.

Etiquetes:

Parlament