PP Balears

OPINIONS PP BALEARS

05/11/18
Opiniˇ

Perdˇ

 
Perdó, aquesta expressió que coneixem tots i que hauria d`haver estat la primera paraula en sortir de les boques dels nostres responsables polítics i de les empreses encarregades de donar subministrament elèctric a tota l`illa. Evidentment no és culpa seva que es produeixi un cap de fibló però sí tenir un pla de contingència pel que ha passat aquests dies a Menorca. Perdó, perquè els que haurien de treballar per solucionar aquest tema no han aconseguit res, no s`ha fet prou per tenir assegurat el subministrament elèctric a la nostra illa i hi ha responsables els agradi o no.
Ho dic clar, és molt trist que en les tres o quatre rodes de premsa que s`han fet des de diumenge els responsables de dirigir la crisi no hagin demanat perdó ni disculpes ni una sola vegada, no és temps d`excuses, representen a unes administracions i a unes empreses que no han fet prou i ha quedat més que demostrat. En canvi sí que es es felicitaven per tenir un pla de contingència que no ha servit per res o per aconseguir 90 generadors, que per aquesta gran coordinació que ells mateixos destacaven, es van col·locar en llocs que no tocava.
El primer era com a mínim demanar perdó als centenars de milers de ciutadans de ser s`han quedat sense llum tots aquests dies i que ho han passat malament, demanar perdó a les empreses de Menorca que han patit pèrdues milionàries, a part d`una greu falta de informació, demanar perdó a les zones del camp menorquí i urbanitzacions perquè directament no eren prioritaris. Perquè evidentment no controlem els fenòmens atmosfèrics, però l`obligació de qualsevol responsable públic és tenir preparades plans de contingència perquè això no torna a passar.
 
No se si fa falta demanar perdó o possiblement dimitir immediatament per tenir el Servei d`Emergències de les Balears en un estat precari, saben vostès que en un dia normal sense incidents del 112, es perden el 20% de les cridades telefòniques per falta de personal i material? Imaginin un dia d`una important emergència, això és inadmissible, i als responsables polítics que ho sabien hauria caure`ls la cara de vergonya. Amb tot el respecte, no crec que sigui normal augmentar per a l`any que ve en 10 milions d`euros més a IB3 perquè surti la presidenta França Armengol cada cinc minuts a la tele i la ràdio d`aquí a les eleccions de maig, en comptes de destinar-lo a coses més importants.
 
Alguns haurien de demanar perdó per malgastar els diners públics per fomentar el català entre els turistes que visiten balears entre moltes bestieses, coses de MÉS amb el permís del PSOE de la senyora Armgenol, en comptes de destinar-lo a serveis d`emergència o netejar torrents que dóna por com estan, entre moltes altres coses. Resumeix molt bé l`obsessió ideològica d`alguns que en un dia de crisi a Menorca a la vicepresidenta del Consell li preocupi més no escoltar la seva emissora de ràdio preferida de Catalunya, que aportar ajuda als centenars de milers de menorquins que estan sense llum.
 
És lamentable que la presidenta de les Illes Balears, la presidenta de totes les illes, la senyora Francina Armengol vingui a Menorca ha fer-se una foto dilluns horabaixa al costat d`una torre elèctrica caiguda i s`hagi de repetir una reunió amb tots els serveis d`emergència perquè ella el dilluns al matí no va poder estar perquè va preferir una inauguració per Mallorca, malgrat les males notícies que arribaven de Menorca des de diumenge dematí, la presidenta de tots va venir 3 horetes a Menorca per fer-se la foto.
 
Hauríem de demanar perdó tots per una illa anomenada Reserva de la Biosfera només tinguem un 3% d`energies renovables, i estiguem més pendents de l`impacte visual dels aerogeneradors i de les plaques solars, en comptes de ser enèrgicament més sostenible, i els governants volen ser més restrictius amb un nou PTI que posa obstacles a tot. Jo deman perdó.

Etiquetas:

Menorca