PP Balears

Violeta Rodríguez, candidata del PP de Sa Pobla a la batlia

• La junta local del Partit Popular de Sa Pobla l’ ha procla-mada per unanimitat
• La popular incideix en que “els poblers reclamen un canvi en la gestió de l’ Ajuntament; com a batlessa, em com-promet a gestionar els comptes públics de manera seria i rigorosa”

La junta local del Partit Popular de Sa Pobla ha proclamat recentment, per unanimitat, a Violeta Rodríguez com a candidata a la batlia de l’ Ajuntament. Una proclamació sobre la que la cap de llista en destaca que “forces, il.lusió i ganes de fer feina que m'han transmès des de la Junta, em fan emprendre aquest repte com un projecte col.lectiu , en el que tots ens implicarem amb l'objectiu d'aconseguir el suport majoritari dels poblers”.

Advocada de professió, Violeta Rodríguez recalca, a més, que “els poblers reclamen un canvi en la gestió de l’ Ajuntament; com a batlessa, em compromet a gestionar els comptes públics de manera seria i rigorosa”.

Amb tot, la candidata popular poblera destaca “ha arribat el moment de poder tornar al meu poble tot el que m’ ha donat. Estam preparats per fer feina en equip i escoltant a tots i cada un dels poblers”. “Aquest, ha de ser el projecte de tots, seguirem vetllant per l’ interès general”.

Violeta Rodríguez serà presentada molt aviat com a candidata oficial en un acte en que hi serà present la directiva del Partit Popular de les Illes Balears, “serà un moment molt especial i emocionant per a mi, hi està convidat tot el poble”.Etiquetes:

Part Forana