PP Balears

Tomeu Moll, candidat del PP de Capdepera a la batlia

Tomeu Moll, candidat del PP de Capdepera a la batlia

La junta local del Partit Popular de Capdepera ha pro-clamat a Tomeu Moll com a candidat dels populars a la batlia per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig de 2019. Després de la seva proclamació, Moll ha destacat que "la reducció de taxes i impostos municipals serà una de les nostres prioritats ".

Amb tot, Tomeu Moll fa especial èmfasi que, entre els seus compromisos en ser batle, hi ha el de canviar la ubicació de la caserna de la Policia Local i augmentar la seguretat al municipi. A més, aposta per l'impuls en temes de serveis socials, en agilitzar temes burocràtics i en activar un portal d'atenció al ciutadà "facilitant respostes per part de l'Ajuntament".

Entre altres aspectes, el candidat a la batlia pel Partit Popular de Capdepera incideix que farà feina durament per potenciar el turisme de qualitat i potenciar turisme d'hivern i d'interior; "Potenciant mercat, el castell, i les excursions de senderisme".

Per Tomeu Moll, "augmentar i millorar les zones d'oci infantil i familiar per tal de poder fer una festa o passar un dia sencer, posant barbacoes i / o quiosc, aigua potable, wc etc., sense malmetre el paisatge són altres dels nostres objectius a aconseguir a partir del 26 de maig, en ser batle ".

Etiquetes:

Part Forana