PP Balears

Tellado es compromet amb una insularitat digna dels funcionaris de l'Estat a Balears: “Si no ho fa aquest Govern, el farà el pròxim”

• El vicesecretari d'Organització s'ha reunit juntament amb Marga Prohens amb la plataforma Insularitat Digna i ha anunciat que el Partit Popular durà la seva reivindicació a la Comissió de Peticions del Parlament Europeu

El vicesecretari d'Organització Territorial del Partit Popular, Miguel Tellado, s'ha reunit avui juntament amb la presidenta del partit a Balears, Marga Prohens, amb la plataforma Insularitat Digna que reclama la millora de la indemnització per residència dels funcionaris de l'Estat a Balears. Tellado ha assumit el compromís per part del PP a nivell nacional d'assumir aquesta reivindicació i ha assegurat que “si no ho fa aquest Govern, el farà el pròxim”.

Després de la reunió amb la plataforma Insularitat Digna, a la qual també han assistit el portaveu en el Parlament, Toni Costa; la senadora María Salom; i l'eurodiputada Rosa Estaràs, Tellado ha informat als mitjans que el Partit Popular “continuarà traslladant aquesta reivindicació al Congrés, al Senat i també al Parlament Europeu”. En aquest sentit, ha detallat que conjuntament amb la plataforma se’n durà aquesta demanda a la Comissió de Peticions de la eurocambra.

“Balears necessita una insularitat digna. Hi ha 8.000 funcionaris la indemnització dels quals per residència no s'ajusta a l'actual nivell de vida i això es tradueix en vacants que repercuteixen en els serveis, amb falta de seguretat”, ha explicat el vicesecretari d'Organització, que ha recordat que Prohens ja va presentar una esmena per a destinar 18 milions addicionals a la millora del complement en els Pressupostos Generals de l'Estat, que va ser rebutjada pel Govern de Pedro Sánchez.

Amb tot, el vicesecretari d'Organització Territorial s'ha mostrat convençut que “quan Marga Prohens sigui presidenta no li tremolarà la veu per a reivindicar tot allò que sigui just per a Balears”.

Marga Prohens ha agraït a Tellado el seu compromís i ha destacat la importància d'aquesta reunió amb la plataforma Insularitat Digna assenyalant que “està bé que aquelles persones que tenen la màxima confiança de Núñez Feijóo a nivell nacional tinguin tota la informació sobre les necessitats de Balears de primera mà”.

Etiquetes:

Partido