PP Balears

Set batles del PP balear defensaran els interessos de les Illes a les comissions permanents de la FEMP

• Són Antònia Camps (Es Migjorn), Eric Jareño (Llucmajor), Toni Marí (Sant Joan de Labritja), Maria Pons (Santanyí), Carlos Simarro (Sóller), Carmen Ferrer (Sta. Eulàlia des Riu) y Marcos Serra (Sant Antoni)

El PP de les Illes Balears comptarà amb un total de 7 representants a les comissions permanents de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) com a conseqüència del procés d'elecció que s'ha dut a terme en aquests darrers dies.

En concret, els batles i batlesses del PP balear que defensaran els interessos de les Illes al si de la FEMP seran Antònia Camps (Es Migjorn), Eric Jareño (Llucmajor), Toni Marí (Sant Joan de Labritja), Maria Pons (Santanyí ), Carlos Simarro (Sóller), Carmen Ferrer (Sta. Eulàlia des Riu) i Marcos Serra (Sant Antoni).

Els representants del PP de les Illes Balears participaran en les següents comissions: Antònia Camps, Cooperació i Desenvolupament; Eric Jareño, Esports i Oci; Toni Marí, Desenvolupament Rural i Pesca; Maria Pons, Integració i Cohesió Social; Carlos Simarro, Medi Ambient; Carmen Ferrer, Turisme, i Marcos Serra, Urbanisme i Habitatge.

Etiquetes:

Partido