PP Balears

Ruiz: "És preocupant la desorientació turística de l'Ajuntament que ha tengut fins a tres directors generals aquesta legislatura"

? El popular, José Manuel Ruiz, destaca que: "el nou nomenament a només sis mesos que acabi la legislatura és senyal evident de la manca de projecte turístic per part del PSOE"

El Partit Popular de Calvià no concep que "en només una legislatura l'equip de govern socialista hagi nomenat a tres directors generals", ja que entén que "en una cartera com la de turisme s'hauria caracteritzar per ser un puntal inqüestionable en l'organigrama de l'Ajuntament".

El portaveu del Grup Municipal Popular, José Manuel Ruiz, explica que "promocions fallides com l’ Smart Island, la imatge d'inseguretat projectada pel turisme de gatera i la prostitució, o el desinterès per lluitar contra la turismefòbia, han marcat la falta de projecte del PSOE al capdavant del Ajuntament; quan en un municipi com Calvià hauria de ser prioritari el disseny d'estratègies i programes turístics que tornin a col·locar el municipi en la primera línia de l'oferta turística internacional".

"No obstant això, el nomenament del nou responsable en matèria de turisme, Javier Pascuet, a només sis mesos de la cita electoral, és senyal evident, de la manca de política turística de l'equip socialista a Calvià. La nova contractació és la certificació d'aquest fracàs en aquests darrers anys, ja que no s'ha aconseguit, ni tan sols mostrar senyals de recuperació del sector més enllà de les millores globals que vénen donades pel marc internacional", conclou.

Etiquetes:

Part Forana