PP Balears

Rosa Estaràs: "Les eleccions europees d'aquest any són les més decisives de la història"

L'eurodiputada del PP ha protagonitzat la primera conferència de l'any del Cercle d'economia de Mallorca. Durant la seva intervenció ha repassat els reptes als quals s'enfronta la Unió Europea

Rosa Estaràs ha assenyalat que Europa es troba en un moment delicat perquè es decideix quin model d'Europa es vol per als propers anys. "Per increïble que sembli la democràcia torna a estar en perill per la irrupció dels moviments polítics extremistes, nacionalistes, populistes i autoritaris" ha advertit Estaràs. "En les pròximes eleccions els ciutadans hauran de triar entre valors Europeus o Populisme".

L'eurodiputada ha estat acompanyada pel president del PP balear, Biel Company, la vicepresidenta popular, Marga Prohens, l'alcalde de Santanyí i candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i moltes altres persones del Partit Popular. Estaràs no ha desaprofitat l'ocasió per assenyalar que el PP "se sent preparat per liderar el canvi en totes les institucions de les Balears".

La conferència que ha durat una hora i mitja, s'ha centrat en l'anàlisi de la situació de la Unió Europea i els reptes a què s'enfronta en els propers anys. Entre ells, Estaràs ha assenyalat que es troben l'economia, les conseqüències de la crisi, la immigració, el brexit, les fake news o el nou ordre geopolític.

Estaràs s'ha referit al Brexit assenyalat que ha estat la demostració que "el projecte europeu no és irreversible". Ha sostingut que el divorci del Regne Unit de la Unió Europea és un fruit de les fake news, les mentides i el populisme. L'eurodiputada ha sol•licitat "no menysvalorar les conseqüències econòmiques, financeres, humas i jurídiques de desfer una relació de 43 anys". A més, ha rematat que "Espanya ha perdut l'oportunitat de defensar que qualsevol acord amb el Regne Unit sobre Gibraltar es faci sense l'acord Espanya".
Al final de la conferència, s'ha obert el torn de preguntes i posteriorment s'ha servit un sopar amb els organitzadors.

Etiquetes:

Europa