PP Balears

Prohens: "Som l'esperança per a qui Armengol no deixa ni fer feina"

• La precandidata a la presidència del Partit Popular de Balears ha recollit, aquest dijous vespre, els avals de Campos, el seu poble natal
• És l'acte previ al lliurament, aquest divendres a les 11h a la seu del PP balear, de tots els avals per ser candidata al XVI Congrés Regional del PP balear
• Marga Prohens: "Armengol no afavoreix ni la Salut ni l'Economia"

La precandidata a la presidència del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens, ha recalcat, avui dijous a Campos, que "som l'esperança per a qui Armengol no deixa ni fer feina". A més, ha afegit que la presidenta "no afavoreix ni la Salut ni l'Economia".

Així, Marga Prohens, abans de recollir els avals de Campos, el seu poble natal, com a acte previ al lliurament, aquest divendres a les 11h a la seu del PP balear, de tots els avals per a ser candidata al XVI Congrés Regional del PP balear, ha incidit que "li exigim a la presidenta que deixi vacunar les empreses". "Ja n'hi ha abastament de posar pals a les rodes de la recuperació com quan li vaig demanar-mos que es posessin tots els recursos per a la vacunació i el van rebutjar”.

“Li vàrem demanar que prioritzessin la vacunació en zones turístiques com han fet altres països europeus i ens va ignorar. I li vàrem demanar que es vacunés als treballadors del sector turístic i tampoc va fer res".

Pel que fa a les herències, Prohens ha lamentat que "Armengol tracti els ciu-tadans d'aquestes illes com defraudadors", de manera que "ens sembla insòlit que se'ns inclogui en la llei antifrau de Sánchez i la presidenta Armengol no faci res al respecte ". "Els pactes successoris no es toquen; els drets dels ciutadans de les Balears en matèria de tributació d'herències en vida, no es toquen", ha destacat.

"Ens oposam a l'harmonització de la normativa tributària d'àmbit autonòmic, que suposarà una pujada d'impostos tan importants com el de patrimoni i de successions i donacions i que se suma a la pujada de l'IVA a begudes ensucrades, a l'encariment del gasòil d'ús domèstic, a la pujada del preu de la llum, a l'eliminació de la reducció fiscal per tributació conjunta, a l'aplicació de peatges en carreteres, a la creació d'un impost als vehicles dièsel, a la supressió de l'IVA súper reduït en alguns articles que solen ser els de primera necessitat, a la creació d'un impost als bitllets d'avió ia la pujada de les cotitzacions dels autònoms. I encara ens pretenen fer creure que tot això, només afecta els rics ". "Ja basta", ha conclòs Prohens.