PP Balears

Prohens: "Mentre altres comencen avui, nosaltres continuem en positiu i duent propostes de futur a tots els pobles de les Illes"

• "Tenim un ferm compromís amb la rendició de comptes i per això emetrem un Informe de Transparència Fiscal anual, perquè els espanyols sàpiguen en què s'inverteix cada euro dels seus impostos"
• "Armengol va voler vendre la transparència com la seva política estrella i ha resultat ser la seva política estelada"

La vicepresidenta del PP i candidata al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha assistit aquest matí al mercat de Llucmajor, acompanyada del cap de llista al municipi, Eric Jareño i el candidat al Senat, Miquel Ramis i ha afirmat que "avui comencem la campanya de la il•lusió, en la qual volem continuar duent les nostres propostes a tots els pobles de les Illes ".

En aquest sentit, Prohens ha assenyalat que "mentre altres partits donen avui el tret de sortida, nosaltres seguim fent feina per i per als ciutadans d'aquesta terra. Pablo Casado du més de nou mesos fent propostes, i trobant-se amb ciu-tadans per escoltar els seus problemes i aportar solucions ".

Així, la candidata popular ha apuntat que "el projecte de Pablo Casado té un ferm compromís amb la transparència i la rendició de comptes i per això emetrem un Informe de Transparència Fiscal anual en el qual es detallaran les quantitats pagades l'any anterior per IRPF, cotitzacions socials, Impost de Béns Immobles (IBI) i sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM). D'aquesta manera els espanyols sabran en què s'inverteix cada euro que paguen en impostos ".

A més, Prohens s'ha referit a les dades que ahir es van fer públics que situen a Francina Armengol com la quarta presidenta autonòmica amb pitjor índex de transparència i ha criticat el "fracàs" i el "engany" d'un govern que va voler vendre la transparència com la seva "política estrella" i ha resultat ser una "po-lítica estelada", al que ha afegit que "una vegada més es constata que mentre altres prometen, nosaltres fem".

Etiquetes:

Partido