PP Balears

Prohens: "Diem sí als Centres d'educació especial, cap polític ha de dir-li a les famílies què és el millor per als seus fills"

• "Al PP diem no a la reforma educativa de Sánchez per acabar amb els centres d'educació especial en 2025 perquè va en contra de la llibertat dels pares"

La vicepresidenta del PP balear i candidata al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha visitat aquest matí el centre d'educació especial Mater Misericordiae, des d'on ha afirmat que "al Partit Popular diem no a la reforma educativa de Sánchez per acabar amb els centres d'educació especial a 2025 ".

Prohens ha assenyalat que "són les famílies dels nins amb capacitats diferents els que han de decidir si els seus fills assistiran a un centre d'educació especial o a un centre ordinari i cap polític està autoritzat per dir-los el que és millor per als seus fills".

Per això, la candidata popular ha apuntat que "al PP diem sí a una educació integral, sí a fer passos cap a la integració, com no pot ser d'una altra manera, però també sí a mantenir els centres d'educació especial com a dret de les famílies a decidir l'educació que volen per als seus fills ".

MISSATGE DE SUPORT AL SECTOR DE LA DISCAPACITAT

Així mateix, Prohens ha llançat un missatge de suport cap al sector de la discapacitat i ha assenyalat que "duim en el nostre programa mesures molt concretes per a millorar la vida de les persones amb capacitats diferents, persones que fan que la nostra societat sigui més rica, més plural i en definitiva, millor ".

En aquest sentit, Marga Prohens ha destacat que "volem donar suport a les seves famílies a través de programes específics, així com impulsar un pla que abordi aquelles malalties o lesions més habituals entre les persones amb capacitats diferents, per evitar que pateixin una discapacitat afegida" .

La vicepresidenta del PP balear ha apuntat que "apostam per reformar el codi penal perquè s'acabi amb l'esterilització forçosa a persones amb alguna discapacitat, com també ho fem per la integració, i com ho hem fet per garantir que les persones amb determinats tipus de discapacitat puguin exercir el seu dret a vot, el que passarà per primera vegada aquest 28 d'abril ".

APOSTA PER LA SEGURETAT

Per la seva banda, María Salom ha assistit aquest matí a la taula informativa del Partit Popular i ha assenyalat la importància de la seguretat "com a base imprescindible per la llibertat", i alhora ha destacat el seu paper fonamental en una comunitat turística com Balears, on "la seguretat es tradueix en economia i qualitat de vida".

En aquest sentit, Salom ha posat en valor el paper de les Forces i Cossos de Seguretat d'Estat, "que cuiden de tots i mereixen fer feina en condicions dignes i amb mitjans suficients", pel que ha apuntat que "des del Govern vetllarem per que es mantinguin els acords d'equiparació salarial que el Govern del PP va adquirir amb Policia Nacional i Guàrdia Civil, i incrementarem la retribució de les Forces Armades ".

Finalment, la candidata al Senat ha afirmat que "el Partit Popular és futur, és valor segur i sinònim de l'impuls de l'economia i de la baixada d'impostos".

Etiquetes:

Partido