PP Balears

Prohens: "Armengol se situa del costat dels que volen rompre la Constitució i Espanya"

• Els populars pretenen que el Parlament rebutgi qualsevol tipus d'acord amb partits que plantegen la ruptura de la sobirania nacional
• Marga Prohens: "És l'hora de dir-li a Pedro Sánchez que està creuant línies vermelles i que no pot cedir a aquests xantatges, per això reclamam eleccions generals ja"

El GPP ha registrat avui una Proposició no de llei al Parlament balear, pel procediment d'urgència, contra la ruptura de la sobirania nacional. Així ho ha explicat la vicepresidenta del PP balear i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens.

Prohens ha criticat la postura de Francina Armengol, que és "de les úniques socialistes que ha donat el seu suport a Sánchez en aquesta aventura". Tot i això, els populars creuen que "aquesta ha estat la manera que tots vegin on està Armengol. Se situa a cara descoberta del costat dels que volen rompre la Constitució i Espanya", en paraules de Marga Prohens.

Marga Prohens ha destacat el punt número set de la Proposició no de Llei que s'ha registrat avui al Parlament i que diu textualment: El Parlament de les Illes Balears rebutja qualsevol tipus d'acord, explícit o implícit, amb formacions que plantegen la ruptura de la sobirania i de la unitat nacional establerta a la Constitució, la separació d'alguna de les comunitats autònomes que integren l'Estat, que defensin els postulats separatistes, defensin els referèndums d'autodeterminació i no condemnin, de manera clara, la violència terrorista.

Així, Prohens ha manifestat que "els ciutadans de les Illes Balears tenen dret a saber on som tots els partits que, elegits democràticament, conformem l'arc parlamentari, i si estam disposats a futurs pactes de governabilitat, a pactar amb partits que volen rompre la Constitució".

Per finalitzar, la també secretària de comunicació interna del PP nacional, Marga Prohens, ha demanat "eleccions generals ja", ja que Pedro Sánchez, "està creuant línies vermelles i cedint a un xantatge". Des del Partit Popular es considera que Sánchez ha de plantejar al conjunt de la ciutadania el que està fent, "i així veurem si els espanyols a les urnes el legitimen per nomenar la figura d'un relator, per cedir a segons quines condicions que li posen els independentistes de Catalunya i poder seguir duent a terme aquesta negociació".

Etiquetes:

Part Forana