PP Balears

PP, El Pi i Ciutadans arriben a un acord per presentar una moció de censura a l’Ajuntament d’Andratx

• Els tres partits coincideixen en la necessitat d’un canvi de rumb al municipi que aporti estabilitat el que queda de legislatura i una gestió eficient que posi els andritxols i andritxoles al centre

El Partit Popular, El Pi-Proposta per les Illes i Ciutadans han arribat a un acord a l’Ajuntament d’Andratx per presentar conjuntament una moció de censura a l’actual batle, Antoni Mir, que es durà a sessió plenària extraordinària el proper dimarts 5 de juliol. Després de la reprovació el passat dijous, i sense que hi hagi hagut cap reacció per part de la Batlia, els tres partits coincideixen en la necessitat d’un canvi de rumb al municipi que recondueixi la gestió municipal i retorni l’estabilitat al Consistori. D’aquesta manera, davant les males formes i la deficient gestió del batle, que estan perjudicant el bon funcionament i la imatge del municipi, els tres partits han decidit donar aquesta passa endavant per responsabilitat amb Andratx.

La portaveu popular al Consistori, Estefanía Gonzalvo; el portaveu d’El Pi, Llorenç Suau; i el regidor del grup Ciutadans, Ángel Hoyos, han acordat la signatura conjunta de la moció de censura a Mir per part dels nou regidors que sumen les tres formacions a l’Ajuntament. En virtut de l’acord, les tres formacions governaran conjuntament l’any que queda de legislatura fins a les propoperes eleccions de 2023, amb la popular Gonzalvo a la batlia d’Andratx.

El Partit Popular, El Pi-Proposta per les Illes i Ciutadans coincideixen en la necessitat d’aportar estabilitat al govern municipal durant aquest any, centrant-se en una gestió eficient de les competències municipals, des de la moderació, la tranquilitat, la solvència, la transparència, posant als andritxols i andritxoles al centre de les polítiques i abordant les necessitats urgents que actualment té el municipi, com la falta d’efectius de policia local, el retard en la tramitació de llicències o la falta de sensibilitat en la política de tributs.

Etiquetes:

Part Forana