PP Balears

Maria Antonia Sansó, candidata del PP a la batlia de Manacor

• L’actual presidenta del PP de Manacor assegura que “és uns dels reptes més importants de la meva vida” i ho vol encarar “amb força i coratge”
• Segons Sansó, “el PP és l’única opció de centredreta que hi ha actualment a Manacor i existeixen mancances molt urgents que se solucionen amb mesures clares i valentes”

La Junta del Partit Popular de Manacor ha aprovat per unanimitat, aquest dimecres vespre, la proposta amb la qual es presentava a Maria Antònia Sansó com a candidata a la batlia de Manacor per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig de 2019.

Maria Antònia Sansó, dona manacorina, mare i actual presidenta del PP de Manacor, ha incidit en que està “molt il·lusionada amb aquest nou repte, un dels més importants de la meva vida i ho vull encarar amb força i coratge. Vull transmetre la meva il·lusió, ganes de fer feina i de millorar el nostre poble”. A més, ha assegurat que el Partit Popular és “l’única opció de centredreta que hi ha actualment a Manacor, i juntament amb el meu equip volem fer feina per a tots els ciutadans. Tenim clar que existeixen mancances molt urgents que se solucionen amb decisions i mesures clares i valentes”.

La candidata a la batlia té 35 anys, va estudiar Turisme i ADE i va estar fent feina en el sector administratiu i econòmic a una gran empresa fins que va iniciar la seva carrera política l’any 2015, quan va entrar com a regidora a l’Ajuntament de Manacor.

Durant l’acte, Maria Antònia Sansó ha volgut agrair “tot el suport rebut d’ençà que som presidenta del Partit Popular de Manacor, tant per les persones que sempre han estat dins el partit com per a tota la gent que s’ha anat acostat i han transmès ganes de fer feina. Tot això no hauria estat possible sense un bon equip de feina, un equip il·lusionat i amb idees noves per Manacor”.


Etiquetes:

Part Forana