PP Balears

Marga Prohens: "Vull donar la cara per les més de cent mil persones que necessiten fer feina i per als que som la seva única esperança"

• La ja presidenta del Partit Popular de les Illes Balears ha estat proclamada pel 99,7% dels vots emesos en el XVI Congrés Regional

• Marga Prohens: "Hem de posar estora vermella als empresaris i emprenedors; menys burocràcia, menys traves, menys paperassa, i defensar els nostres sectors econòmics "

• Recalca que "el nostre projecte està aferrat a la terra, amb un accent i un caràcter propi que defensi les pecu-liaritats, la cultura, la llengua i la història d'aquestes illes"

Marga Prohens ha estat proclamada presidenta del Partit Popular de les Illes Balears pel 99,72% dels vots emesos durant el XVI Congrés Regional celebrat aquest dissabte al Palau de Congressos de Palma i ha estat durant el seu discurs de proclamació que ha incidit en que assumeix aquest càrrec conscient que "els partits i els seus dirigents som el que vàrem rebre l'encàrrec dels ciutadans per representar-los, mai a l'inrevés, per a mi acceptar aquest càrrec significa donar la cara per milers i milers de ciutadans que comparteixen les nostres idees, que pensen en la moderació i en el diàleg, que volen anar cap endavant per resoldre els desafiaments i també vull donar la cara per tots els que han entès que això va més enllà d'esquerres i dretes. Per les més de cent mil persones que volen i necessiten fer feina i ens veuen ja com la seva única esperança”.

Prohens ha posat èmfasi que "hem de posar estora vermella als empre-saris i emprenedors. Menys burocràcia, menys traves, menys paperassa, i defensar els nostres sectors econòmics. Ja n'hi ha a bastament de criminalitzar una vegada més al sector de la restauració i de l'hostaleria, ja n'hi ha prou de dictar normes i donar lliçons des de la comoditat d'un despatx i un sou fix i ja n'hi ha prou de intentar ridiculitzar".

"En una Espanya confusa, en cert punt caòtica, on hi ha una evidents crisi de valors, crec avui més que mai que no ens hem de refugiar en la comoditat i en la tranquil·litat que dóna la segona fila, hem de donar un pas endavant i assumir el desafiament, per això no podia negar-me a ac-ceptar la representació del meu poble" ha recalcat per afegir que "el partit Popular és un partit de gestió però també d'ideologia, som un partit modern que mira a la dreta europea, i donarem totes les batalles i no els lliurarem cap de les banderes de les que s'han apropiat: sostenibilitat, medi ambient, drets socials, d’ igualtat".

"Perquè darrere de totes aquestes polítiques hi ha la gestió; la propaganda sense gestió és engany i això és el que vénen fent. I ho farem des de la moderació, des de la centralitat, però moderació no és absència de principis ni ser tebis i la centralitat no la marquen aquells que són capaços de pactar amb el més radical d'aquesta societat o incapaços de dir que el que hi ha a Cuba és una dictadura.

Aquest projecte que oferim a la societat d'aquestes illes és un projecte del Partit Popular aferrat a la terra, amb un accent i un caràcter propi que defensi les particularitats, la cultura, la llengua i la història d'aquestes illes, dins d'un gran projecte nacional, plural, divers, respectuós”.

Necessitem millorar la regulació urbanística, promoure la creativitat cultural, donar suport a les empreses, però de veritat, crear una administració autonòmica eficient, millorar les infraestructures de comunicació i trans-port, resoldre el problema de l'habitatge, aprofundir en la transició ecològica , necessitam defensar una cosa tan important com és la insula-ritat, la doble i la triple també.

Però no ha de suposar una minva en la recepció dels serveis per als ciutadans, volem ser com la resta de les autonomies en el accés a serveis públics, ni més ni menys i per això s'ha de compensar als funcionaris i als cossos i forces de seguretat.

Volem un sistema de finançament just, negociat amb llums i taquígrafs, entre tots, no un tracte fiscal preferent amb el independentisme català que deixi a aquesta terra només amb les engrunes.

Necessitem un règim econòmic i fiscal especial, però de veritat, com el que va signar el Partit Popular i va retornar per pur sectarisme Francina Armengol al govern d'Espanya. Com el segon que negociar també el Partit Popular i que va paralitzar Pedro Sánchez perquè el seu havia de ser infinitament millor, és tan infinit que no l`hem arribat a veure", ha volgut remarcar també Prohens en el seu primer discurs com a presidenta.

Etiquetes:

Partido