PP Balears

Marga Prohens: “Treballarem per a que aquest canvi d’il·lusió, llibertat i valentia que ha funcionat a Andalusia també arribi a Balears”

• La líder popular a les illes destaca que “els andalusos han premiat la gestió, la centralitat, la moderació i que hi hagi una altra forma de governar. S’ha premiat que es baixin imposts. Moreno ho ha fet a Andalusia i ho vull fer jo a Balears”

La presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, ha celebrat avui els resultats de les eleccions que han donat la majoria absoluta al candidat del Partit Popular, Juanma Moreno, a Andalusia. “Tre-ballarem perquè aquest canvi d’il·lusió, llibertat i valentia que tan be ha funcionat a Andalusia també arribi a Balears”, s’ha compromés da-vant els mitjans Marga Prohens.

“No hi ha millor manera de tornar que en aquest dilluns postelectoral després de la fita històrica aconseguida pel Partit Popular a Andalu-sia”, ha manifestat Prohens, que després de sis setmanes de baixa per la seva recent maternitat ha oferit una roda de premsa davant els mitjans informant de que s’anirà “reincorporant paulatinament”, primer al partit i en unes setmanes a la seva plena activitat al Congrès dels Diputats.

“Els andalusos han premiat la gestió, la centralitat, la moderació i que hi ha una altra forma de governar. S’ha premiat que es baixin imposts. Moreno ho ha fet i jo ho vull fer a Balears”, ha assenyalat la lider po-pular a les illes, tota vegada que ha advertit que “rebem aquests resul-tats amb zero eufòria, amb humilitat i tenint clar que ara toca treballar més que mai i trepitjar més carrer que mai”.

“Vaig dir al meu congrés que el meu objectiu era recuperar un Partit Popular de les Illes Balears d’àmplies majories, múltiples sensibilitats i amb accent propi per poder governar en solitari”, ha recordat Prohens.

Sol·licitud de compareixença de la consellera de Salut

Per altra banda, Prohens ha informat de la sol·licitud de comparei-xença de la consellera de Salut de Francina Armengol, Patricia Gó-mez, presentada pel Grup Parlamentari Popular al Parlament per la situació de la sanitat pública: “Després de set anys d’Armengol i amb més pressuposts que mai, els sanitaris avisen d’un estiu calent, se-gueixen creixent les llistes d’espera, les carències en l’atenció primària o en el tracte als pacients oncològics”, ha lamentat.

Etiquetes:

Partido