PP Balears

Marga Prohens: "Sánchez va triar des del primer dia que els seus socis eren els de l'esquerra radical i els independentistes"

• Prohens, Jerez, Salom, López i Bosó han participat, aquest dimarts, de la sessió constitutiva de la XIV Legislatura del Congrés i del Senat
• Maria Salom: "Em preocupa moltíssim el govern que vol conformar Sánchez amb independentistes i gent que no acata la Constitució"

Els diputats del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens i Miquel Jerez, i la senadora per Mallorca, Maria Salom, el senador per Menorca, Jordi López i el d'Eivissa, José Vicente Marí, han participat , aquest dimarts, de la Sessió Constitutiva de la XIV Legislatura al Congrés dels Diputats i al Senat i han coincidit en recalcar "l'orgull" que senten per representar les Balears a ambdues cambres.

Respecte la valoració de la sessió, la diputada per les Balears de Partit Popular, Marga Prohens, ha incidit, també, en que "Sánchez va triar des del primer dia que els seus socis eren els de l'esquerra radical i els independentistes i només ell sap cap a on vol dur a Espanya" i ha recordat que "el Partit Popular ha ofert una desena de pactes d'Estat per garantir l'estabilitat d'Espanya i Sánchez segueix sense contestar. El PP no participarà en cap estratègia per rompre el nostre país i exercirem el paper d'oposició amb fermesa".

Prohens ha destacat, també, que "avui ha quedat clar que la divisió del centre i la dreta és el salvavides de Sánchez". En aquest sentit, ha argumentat que "per decisió de Vox, a la taula no hi serà José María Espejo (Cs) que va lluitar contra el cop d'Estat des de la taula de Parlament de Catalunya i serà substituït per Pisarello, aliat de Colau i els independentistes".

A més, Prohens ha explicat que "gràcies al PSOE, Vox té la vicepresidència quarta i gràcies a Vox, Podem té un lloc més. I a això se suma que gràcies al PSOE i Vox, Cs es queda sense lloc; en les eleccions, Pablo Casado va oferir Espanya Suma a Cs i ho van rebutjar, regalant, així, dues victòries a Sánchez".

Per la seva banda, la senadora per Mallorca, Maria Salom, ha incidit en que "em preocupa moltíssim el govern que vol conformar Sánchez amb independentistes, nacionalistes i gent que no acata la Constitució". "El meu compromís és defensar al Senat l'interès general i a tots els mallorquins", ha afegit.