PP Balears

Marga Prohens proposa a Armengol un pacte per a les inversions a càrrec dels fons europeus a Balears

• La líder del PP balear ha aprofitat la reunió mantinguda avui al Consolat de Mar per trasllar a la presidenta del Govern “la voluntat del Partit Popular d’arribar a consen-sos, pero consensos de veritat”

• També li ha estès la mà per a defensar els interessos de les illes davant Sánchez en qüestions com el REB, la prórroga dels ERTOs, i la prestació a fixos discontinus o en aprovar una llei de pandèmies

La presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, ha proposat avui a la presidenta del Govern, Francina Armengol, un pacte per acordar el destí de les inversions a càrrec dels fons europeus NextGeneration-EU que arribin a Balears. Prohens ha traslladat a Armengol que “aquests fons definiran el model del futur de les illes” pel que “lo lògic és que s’acordin amb el principal partit de l’oposició i única alternativa de govern.

Prohens ha aprofitat la reunió mantinguda avui al Consolat de Mar per traslladar-li a Armengol la voluntat del PP de Balears “d’arribar a consen-sos, pero consensos de veritat”. “Proposam consensos que no tenen res a veure amb fer-se una foto”, ha explicat en declaracions posteriors la líder popular, contraposant l’actual pacte de reactivació económica, “que no va néixer del consens”, ha assenyalat.

En aquesta línea, la presidenta dels populars de les iles ha expressat que, a diferència d’altres temes com la política fiscal o d’habitatge on es mantenen diferències ideològiques erntre Govern i PP, creu que si es pot arribar a acords amb el Govern en matèria de fons europeus. “Nosaltres defensam que han d’anar dirigits a una economia sostenible, a l’economia verda, a projectes que siguin palanca de canvi i amb capacitat transformadora”, ha exposat Prohens.

La líder del PP balear també ha “estés la mà” a Armengol per a defensar els interessos de Balears davant Pedro Sánchez en qüestions com la dotació del Règim Especial (REB), la aprovació del decret llei amb els ad-ventatges fiscals per a Balears, la prórroga dels ERTOs i la prestació per a fixos discontinus, recursos per al control de la ruta migratòria, així com la defensa d’una llei de pandèmies que dongui cobertura les comunitat en cas d’un nou augment dels contagis.

Prohens també ha demanat explicacions a Armengol sobre temes com l’explotació de menors tutelades o les informacions del cas Ports, del que ha animat a la presidenta a donar “explicaciones públiques”.

Etiquetes:

Parlament