PP Balears

Marga Prohens: “El pròxim Govern no només tendrà en compte els problemes dels eivissencs, sinó que tendrà molt d’accent eivissenc”

La líder del PP de Balears clausura la Conferència Política del PP d’Eivissa en la que han participat Ana Palacio, José Manuel García Margallo o Esteban González Pons

La líder popular a les illes defensa la necessitat de “governs seriosos i solvents” y posa com exemple el Consell d’Eivissa: “És la millor carta de presentació del PP”

La presidenta del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens, ha avançat que el pròxim Govern “no només tindrà en compte els problemes dels eivissencs, sinó que tindrà molt accent eivissenc”. “Aquí s'han fet les coses molt bé i per això sempre dic que el Consell d'Eivissa és la millor carta de presentació del Partit Popular per a arribar al Govern”, ha defensat Prohens avui a Eivissa.

Prohens també ha animat que “Eivissa ha d'estar tenyida de blau al 2023”: “El PP de Balear necessita que tots els municipis de l'illa estiguin governats pel Partit Popular”.

D'aquesta manera s'ha pronunciat la líder popular durant la seva intervenció a la clausura de la Conferència Política del PP d'Eivissa Obrint Camins, on també ha moderat un panell en el qual han participat els exministres Ana Palacio i José Manuel García Margallo, així com l'actual sotssecretari de Relacions Institucionals del PP nacional, Esteban González Pons. A la conferència també ha assistit el sotssecretari d'Organització Territorial, Miguel Tellado.

Al fil de les taules rodones que han tingut lloc sobre sostenibilitat turística i sobre fons europeus Next Generation, la líder dels populars ha reivindicat la necessitat de “governs seriosos i solvents”, posant com a exemple el Consell d’Eivissa presidit pel popular Vicent Marí. “Parlam de gestió, és la clau. Volem governar per gestionar, perquè pensam que hi ha una altra manera de fer-ho”, ha defensat.

Mentre sobre turisme i sostenibilitat ha avisat que “el Partit Popular no vol triar entre turisme i sostenibilitat, perquè no hi ha una cosa sense l'altra”; sobre la inversió dels fons europeus ha lamentat que “no estan arribant a les empreses”, alertant que “és una oportunitat que no podem desaprofitar” i que “han de servir per a transformar”.

Finalment, Prohens s'ha compromès al fet que “els problemes dels eivissencs seran els meus problemes” i ha destacat el problema de l'habitatge, sobre el que ha recordat que la formació està treballant en la seva pròpia llei, i el de la sanitat.Etiquetes:

Partido