PP Balears

Lourdes Roca presenta els avals a la seva candidatura per presidir Noves Generacions del PP Balear

• Lourdes Roca ha presentat aquest matí, a la seu del PP, 273 avals a la seva candidatura que s'oficialitzarà al Con-grés del proper 11 de desembre a Palma

• Roca: “Em present amb un projecte fort i unit que aspira tornar a il·lusionar els joves i resoldre els seus problemes”

Lourdes Roca ha entregat, aquest matí, a la seu del PP, 273 avals a la seva candidatura per presidir NNGG del PP Balear i ho fa “amb un projecte fort i unit que aspira tornar a il·lusionar els joves”.

Roca, nascuda a Palma el 1996, és graduada a ADE i presidenta de Noves Generacions del PP de Palma. Ha explicat que “treballarà dur, des del primer minut, per resoldre els problemes que els permet als joves com poden ser trobar feina o accedir a un habitatge”.

La popular ha agraït "el suport de tot el seu equip que l'ha animat a fer el pas a liderar l'organització juvenil". La seva candidatura s'oficialitzarà al Congrés del proper 11 de desembre a l'Hotel Occidental Platja de Palma.

Divendres a les 2 del migdia es tanca el termini per presentar candidatures i, de moment, Roca es postula com a candidata única a presidir Noves Generacions de Balears.