PP Balears

Llorenç Galmés: “PSOE, Més i Podem mostren la seva insensibilitat amb els mallorquins aplicant nous imposts”

•• El portaveu del PP en el Consell de Mallorca lamenta que el Consell no accepti assumir la diferencia perquè els ajuntaments no hagin de repercutir la pujada de la taxa de fems als ciutadans “tenint el pressupost més alt de la història”

• Llorenç Galmés: “És el moment de prendre mesures valentes com les del Consell d’Eivissa que destina una partida de més de 4 milions d’euros per a bonificar el rebut municipal del fems”

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha lamentat que l’equip de govern hagi rebutjat suspendre temporalment el cànon sobre l’abocament i incineració de residus de les Illes Balears que es començarà a aplicar a partir de l’1 de Juliol. “PSOE, Més i Podem tornen a mostrar la seva insensibilitat amb els mallorquins aplicant nous imposts”, ha manifestat.

Galmés també ha retret a la consellera insular de medi ambient, Aurora Ribot, que el Consell no accepti assumir la diferencia perquè els ajuntaments no hagin de repercutir la pujada de la taxa de fems als ciutadans “tenint el pressupost més alt de la història”.

Durant la seva intervenció, en el Ple celebrat, avui, a la institució insular, el popular ha assegurat que “ara que tot puja, no és el moment d’afegir nous imposts” perquè “amb la major inflació dels darrers 30 anys, moltes famílies i negocis han patit molt”. “És el moment de prendre mesures valentes com les del Consell d’Eivissa que destina una partida de més de 4 milions d’euros per a bonificar el rebut municipal del fems”.

Així mateix, Galmés ha destacat que “el Consell viu desconnectat de la realitat” i “per culpa del seu afany recaptatori hi ha molta gent que no pot arribar a final de mes”, ha conclòs.