PP Balears

Llorenç Galmés preveu una inversió inicial de més d'un milió d'euros en la reforma del poliesportiu de Sant Ferran

• El candidat a la presidència del Consell de Mallorca ha visitat aquest dimecres les "deteriorades instal•lacions"
• Galmés incideix que "al contrari del que ha fet el Pacte, la nostra aposta per l'esport base serà ferma"

El vicepresident del Partit Popular de les Illes Balears i candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, jun-tament amb el conseller Joan Rotger, han visitat i recorregut, aquest dimecres, les dependències del poliesportiu de Sant Ferran des d'on el cap de llista per a la institució insular ha anunciat que preveu una inversió inicial de més d'un milió d'euros en la reforma d'aquestes instal•lacions que "presenten un estat pèssim pel seu deteriorament". Una cosa que Galmés atribueix al “'passotisme i a la inversió zero del Pacte en unes infraestructures esportives que han de ser i seran, quan governem el Consell, de referència".

A més, Llorenç Galmés ha explicat, als mitjans de comunicació presents, que "al contrari del que ha fet el Pacte, la nostra aposta per l'esport base serà ferma". En aquest sentit, ha recalcat que "el pla esportiu que tenim previst és ambiciós". "Tenim claríssim que promocionarem l'esport des de totes les vessants possibles perquè, a més dels valors que transmet, també és un dels mi-llors reclams turístics que podem fer des del Consell".

"Mallorca és un lloc preciós per practicar tot tipus d'esports però també instal•lacions com la de Sant Ferran ho han de ser" ha apuntat el candidat al Consell de Mallorca que ha afegit que "no escatimarem esforços en aconseguir recuperar aquest poliesportiu; ha estat un dels millors de la nostra illa i ha de tornar a ser-ho perquè tothom pugui gaudir-ho en condicions òptimes segons la demanda actual esportiva ", ha explicat Llorenç Galmés.