PP Balears

Llorenç Galmés, a Cladera: “S’equivoca si pensa que comprarà al mallorquinisme donant doblers al senyor Sarver”

• Galmés: “Sempre hem estat coherents i no podem donar suport a un xec en blanc sense saber quin retorn tendrà per l’interès general dels mallorquins”

• Els populars han votat a favor d’ajudar a l’esport base i als clubs esportius semiprofessionals

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha retret avui en el Ple extraordinari a la presidenta insular, Catalina Cladera, que “s’equivoca si pensa que comprarà al mallorquinisme donant doblers al senyor Sarver” i ha insistit que des del Partit Popular “sempre hem estat coherents i no podem donar suport a un xec en blanc sense saber quin retorn tendrà per l’interès general dels mallorquins”.

En acabar la seva intervenció, Galmés ha demanat un recés perquè el conseller insular de turisme, Andreu Serra, mostràs el document de desistiment del Reial Mallorca al primer acord de promoció turística abans de votar el punt “ja que era una condició perquè altres partits de l’oposició votessin a favor del nou acord” i la presidenta Cladera no ho ha acceptat. “L’obscurantisme i la falta de transparència és la seva tònica general”, ha lamentat.

Així mateix, el Partit Popular ja ha sol•licitat per escrit una còpia del document signat pels responsables del RCD Mallorca on rebutjen l’ajuda aprovada a la Fundació Mallorca Turisme perquè “ja no ens fiam de paraula de la presidenta Cladera”.

D’altra banda, el portaveu popular ha expressat que “l’esport base o els clubs esportius semiprofessionals, que no tenen accés als patrocinis als que pot optar el futbol professional, està clar que han de rebre suport de les institucions” i per això “hem votat a favor d’aquest altre punt”.

Finalment, el popular ha defensat al club mallorquinista perquè “si volien donar suport al Reial Mallorca, haurien pogut donar l’interés general a la residència d’esportistes de Son Bibiloni” o “haguessin pogut deixar anar a rebre a l’equip quan va pujar a primera, mentre es permetien concerts de reggaeton a la plaça de toros” i ha titllat “d’infantil” el discurs del PSOE on intenten fer veure que el vot en contra és anar en contra del club esportiu. “Això demostra que estan desconnectats dels mallorquins, però també del mallorquinisme”, ha conclòs Galmés.