PP Balears

Junts-PP d'Alarò exigeix a l'equip de govern que pressuposti i posi en marxa un servei de transport adaptat al centre de dia de Consell

Alaró no disposa de centre de dia i el Ple va decidir que a partir del mes de setembre de 2018 es posaria en marxa el servei de transport adaptat al de Consell.

Llorenç Perelló: “ja que l’equip de govern no ha complit l’acord del Ple i encara no s’ha posat en marxa el servei, exigim que es pressuposti pel 2019”

El grup municipal Junts – Partit Popular d’Alaró instarà l’equip de govern a pressupostar un servei de transport adaptat al centre de dia de Consell, atès que en l’actualitat el nostre municipi no disposa d’aquesta prestació assistencial. S' ha de tenir en compte que, a dia d’avui, hi ha una dotzena d’usuaris que assisteixen diàriament al centre d’estades diürnes de Consell i els familiars són els que s’han d’encarregar de transportar-los, sense ajuda del Consistori.

Hem pogut veure com aquests anys s’han fet anuncis per part del Govern d’Armengol de la construcció de centres de dia a diferent pobles, com Sóller o Cala d’Or, però l’Ajuntament d’Alaró no ha mogut fitxa en aquest sentit.

Aquest transport ha estat requerit pel nostre grup en dues ocasions i l’equip de govern sempre ens ha assegurat que el posaria en marxa. La primera d’aquestes promeses fou durant el Ple del mes de maig de 2017. Posteriorment, el maig de 2018 es va aprovar per unanimitat una moció del nostre grup municipal amb la qual l’equip de govern es comprometia a posar aquest servei de transport abans del mes de setembre de 2018, fet que no ha passat.

Segons el portaveu, Llorenç Perelló, “amb les circumstàncies de vida actuals és molt necessari tenir un centre de dia i, ja que no el tenim, que almanco ajudin al transport”. A més, afegeix que “no entenem com han fet dues vegades anuncis de posada en marxa del transport adaptat però mai hi ha fet feina seriosament perquè fos realitat”.

Finalment, explicà que “ja que l’equip de govern no ha complit l’acord del Ple i encara no s’ha posat en marxa el servei, exigim que es pressuposti pel 2019”

Etiquetes:

Part Forana