PP Balears

Junts - PP d’ Alaró denuncia la pèrdua de 528 mil euros en inversions per incapacitat de l’ equip de govern

• Amb el tancament de l’exercici econòmic de 2018, s’han perdut 528.000 euros en inversions no executades per manca de previsió de l’equip de govern
• Perelló: “El batle ha estat preocupat tot el 2018 amb Catalunya i ha abandonat Alaró, però ara es posa a fer obres de cara a les eleccions havent deixat perdre mig milió d’euros”

El grup municipal Junts – Partit Popular d’Alaró denuncia la manca de previsió de l’equip de de govern de l’Ajuntament d’Alaró alhora d’executar les inversions previstes i que havien d’executar-se abans de final d’any. Aquest manca de celeritat i de ganes de l’equio de govern ha deixat una xifra total de 528.671,08 € que es deixaran d’invertir per a millorar les infraestructures de tots els alaroners. Aquestes quantitats s’hauran de destinar a pagar deute, perquè no han dut a terme les obres a temps.

S’ ha de destacar que durant el 2018 no s’ha fet cap inversió, quan tenen més pressupost que mai. Ara bé, en els darrers dos mesos hem pogut veure com l’equip de govern es posava en marxa i corria per començar i acabar obres tot d’una: nous jocs infantils al parc de Son Tugores, embelliment de la plaça de Sebastià Jaume i millores al carrer de Jaume Colom. “Aquetes presses varen venir després de l’avís del nostre grup de què es podrien perdre aquests doblers si no s’executaven que vàrem fer durant el mes d’octubre”.

S’ ha de tenir en compte que aquest equip de govern ha demostrat la seva incapacitat de gestió any rere any i és que a l’exercici 2017 l’equip de govern ha-via pressupostat un total de 2.100.000 euros corresponents a inversions a executar durant aquell any i, a finals d’any només varen ser capaços d’invertir un total de 1.020.000 euros, un 48,43% del previst. “Tot això, mentre tenim un poble amb unes mancances d’infraestructures greus, amb un centre de dia i nous aparcaments com a prioritats”.

Segons el portaveu municipal, Llorenç Perelló, “amb aquestes xifres queda clara la incapacitat de l’equip de govern per poder executar les millores previstes en els seus propis comptes municipals”. A més, afegeix que “el batle ha estat preocupat tot el 2018 amb Catalunya i ha abandonat Alaró, però ara es posa a fer obres de cara a les eleccions, havent deixat perdre mig milió d’euros i tenint una mancança d’aparcaments i la necessitat de construir un centre de dia”.

Etiquetes:

Part Forana