PP Balears

Jorge Azcón, Toni Timoner i Joan Tur, ponents en el fòrum sobre sostenibilitat del PP de Balears

• El Partit Popular celebra aquest dissabte a Maó el tercer fòrum del seu cicle El Protagonista ets Tu, en
aquesta ocasió centrat en polítiques mediambientals

El Partit Popular de Balears celebrarà aquest dissabte en el Llatzeret de Maó, a Menorca, el tercer fòrum del seu cicle de fòrums El Protagonista ets Tu, en aquesta ocasió centrat en polítiques mediambientals i de lluita contra el canvi climàtic. Per a la cita, els ponents convidats són el batle de Saragossa, Jorge Azcón; el cofundador del think tank ecologista Oikos, Toni Timoner; i el CEO de l'empresa d'instal•lacions fotovoltaiques i mobilitat elèctrica Solsulet i promotor del moviment Eivissa diu No, Joan Tur. El fòrum serà clausurat per la presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens.

Amb aquest fòrum, obert al públic, i que començarà a les 11h, conduït pel conseller insular de Gestió Ambiental del Consell d'Eivissa, Vicent Roig, i que també tindrà un breu col•loqui entre els ponents moderat per la presidenta del PP de Menorca, Coia Sugrañes, el Partit Popular contínua amb el seu cicle El Protagonista ets Tu, després del primer fòrum destinat en polítiques de suport a les famílies i del segon sobre polítiques de suport a emprenedors, pimes i autònoms.

Com en les anteriors ocasions, entre els ponents s'ha convidat a un exemple de gestió del Partit Popular d'una altra comunitat, que en aquesta ocasió és el batle de Saragossa i president del PP d'Aragó, Jorge Azcón, qui està treballant per a convertir la capital aragonesa en una de les primeres ciutats neutres climàticament en 2030.

Per part seva, el menorquí Toni Timoner és economista cap d'escenaris globals en la City de Londres i un dels cofundadors del think tank ecologista i liberal Oikos. En el cas de l'eivissenc Joan Tur, és enginyer industrial especialitzat en termodinàmica i energia i CEO de l'empresa Solsulet, especialitzada en instal•lacions fotovoltaiques i va ser un dels promotors de la plataforma antiprospeccions Eivissa Diu No.


Etiquetes:

Partido