PP Balears

Jaime Martínez demana a Hila que no avergonyeixi més als palmesans

El dirigent ha sol·licitat al batle que paralitzi els projectes que tendran incidència a Palma els pròxims anys i que fins a 2023 es dediqui a la gestió essencial de recursos com la neteja i la seguretat

El president del PP de Palma, Jaime Martínez, ha demanat al batle, José Hila, que no avergonyeixi més als palmesans. El dirigent ha sol·licitat que Cort paralitzi els projectes que tendran incidència a la ciutat durant els pròxims anys. En aquest sentit, ha afegit que el primer edil hauria de dedicar-se durant aquest any que queda a la gestió essencial de recursos com la neteja i la seguretat.

“No és el millor moment per a posar en marxa projectes que tendran incidència en els pròxims anys. El que hem vist és una situació institucional molt greu i un exemple més que el PSOE, Podemos i Més no s'entenen. Fa mesos que ho anunciam. Però ara estan exterioritzant aquestes disputes que succeïen interiorment. Els habitants de la vuitena ciutat més important d'Espanya no es mereixen que els seus representants institucionals actuin d'aquesta manera tan vergonyosa”, ha assenyalat el president del PP de Palma.

Pel que als grans projectes es refereix, Martínez, ha recordat que l'Ajuntament té pendent l'aprovació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) i el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). “No és el moment. Aquests projectes han de quedar aparcats i ja es preocuparan a partir de 2023 el que estiguin capacitats per a fer-ho”.