PP Balears

Jaime Martínez afirma que el tancament del centre de Palma “és un engany al ciutadà i l’expulsió del petit comerç”

• El president del PP de Palma critica que s’estiguin adoptant mesures d’aquest calat que harien d’estaer recollides en un pla de mobilitat “quan aquest pla de mobilitat està encara sense redactar”
• “¿Vol dir això que l’equip de govern ja ha donat instruccions als redactors del nou PMUS sobre les mesures que s’han de prendre a la ciutat sense consultar-ho abans amb ningú?”, es demana Jaime Martínez

El president del PP de Palma, Jaime Martínez, ha criticat avui l'anunci del batle Hila de prohibir l'aparcament des de les Avingudes cap a l'interior de la ciutat, que tant ell com els regidors populars a Cort han conegut per la premsa, i ha alertat que l'adopció d'aquest tipus de mesures sense estar fonamentades en un pla de mobilitat "són un engany al ciutadà i un pas més a l'expulsió del petit comerç del centre de Palma".

En aquest sentit, Martínez, en declaracions a esRadio, ha expressat la seva sorpresa pel fet que l'equip de govern "estigui aprovant mesures d’aquest calat que haurien d'estar recollides en un pla de mobilitat quan aquest pla de mobilitat està encara sense redactar" en relació a la recent adjudicació de l’elaboració d'el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) després que el vigent, fet a la darrera legislatura de govern popular entre 2011 i 2015, estigui caducat des de fa un any. "Vol dir això que el govern d’Hila ja ha donat instruccions als redactors del pla sobre les mesures que s'han de prendre a la ciutat sense consultar-ho amb ningú?", ha apuntat.

El líder popular palmesà també ha lamentat "aquest nou exemple de falta de transparència" del govern d’Hila assegurant que, per a l'adopció d'aquestes mesures "ni ens han informat ni ens han tingut en compte i a dia d'avui ens sorgeixen infinitat d'interrogants a l'igual que als milers de ciutadans que viuen o tenen els seus nego-cis i les seves vides dins de l'anell de les Avingudes. Quines mesures d'auxili, que a dia d'avui tampoc s'estan prenent, pensen adoptar per evitar la desaparició del comerç de centre de la ciutat? Què passarà amb les visites familiars a la gent gran que viu al centre? Anirà tot això aparellat amb mesures en transport públic? Es faran realment públics aquests aparcaments que a dia d'avui representen una sagnia econòmica per als ciutadans? ", ha conclòs.