PP Balears

Isern presenta la seva renúncia "per coherència" després d'un resultat electoral "clarament insatisfactori"

• Agraeix novament la confiança dipositada en ell pel president Biel Company i considera necessari "donar pas a noves persones amb més futur i més recorregut polític"

El candidat a la batlia de Palma a les eleccions municipals del passat 26 de maig, Mateo Isern, ha anunciat avui la seva renúncia a recollir l'acta de regidor així com la seva retirada de la vida política en un exercici de "coherència" després de no haver aconseguit l'objectiu que s'havia marcat quan va acceptar encapçalar la candidatura del PP a l'Ajuntament i que passava per recuperar la batlia. Isern ha reconegut sentir-se "directament responsable d'aquesta circumstància" afegint que "el resultat electoral és clarament insatisfactori per a mi i per al partit perquè el PP sempre ha d'aspirar a aconseguir la batlia de Palma".

En aquest sentit, Isern, que acaba de fer 60 anys, considera que ha arribat el moment d'apartar-se "per donar pas a noves persones amb més futur i més recorregut polític que es posin a disposició del partit i durant aquests 4 anys siguin la imatge del PP" i "no estar 4 anys amb un cap de l'oposició que no serà el candidat" el 2023.

Isern també ha volgut expressar el seu agraïment "a totes les persones que m'han donat suport, a les que van creure en mi i a les que han estat al meu costat tots aquests mesos" citant especialment al president del PP balear, Biel Company, als membres de seva candidatura, apoderats, interventors i afiliats.

A més, ha afegit que "és cert que no ho hem aconseguit però també ho és que ho hem intentat. Ens ha faltat una mica i les persones hem de ser coherents amb els fets. Si aquesta vegada els resultats no han donat el suport suficient perquè el PP tingui la batlia, és oportú prendre aquesta decisió i donar pas a altres persones".

Isern ha conclòs lamentant "de veritat no haver aconseguit la batlia per al PP" si bé ha deixat clar que "he fet tot el que ha estat en les meves mans" per aconseguir aquest objectiu.