PP Balears

Gamarra apel•la a “unir el vot de centredreta per a recuperar el Govern d'Espanya”

• “Plantegem als espanyols que donin suport a un partit moderat que vol continuar duent a terme reformes per a unir a Espanya”
• “Enfront d'un Pedro Sánchez paralitzat per la situació a Catalunya, Pablo Casado ha plantejat iniciatives com la reforma de l'euroordre i el tancament de les mal anomenades ambaixades catalanes”
• Insta al PSIB al fet que, tal com va sol•licitar ahir el president Biel Company, “trenqui amb els independentistes de Més”

La vicessecretària general de política social del PP, Cuca Gamarra, ha visitat aquest dematí les instal•lacions de l'Associació pro-salut mental Estel de Llevant a Manacor al costat del president del PP balear, Biel Company i les candidates al Congrés i al Senat, Marga Prohens i María Salom. Gamarra ha criticat que “la violència que s'està vivint a Catalunya no es vegi contrarestada pel Govern en funcions que lidera Pedro Sánchez”.

En aquest sentit, Cuca Gamarra ha demanat a l'Executiu “que prengui mesures que retornin la normalitat i la convivència a Catalunya, com l'aplicació de la Llei de Seguretat Nacional”. “Enfront d'un Pedro Sánchez paralitzat, Pablo Casado ha plantejat iniciatives com la reforma de l'euroordre i el tancament de les mal anomenades ambaixades catalanes”, ha afegit.

La ‘popular’ ha recordat que “la divisió del vot de centredreta en els anteriors comicis només va beneficiar a Sánchez, per la qual cosa “la recepta” en aquesta nova convocatòria electoral ha de ser unir el vot per a guanyar i poder governar”, per la qual cosa “plantegem als espanyols que donin suport a un partit moderat i que vol continuar duent a terme reformes per a unir a Espanya”.

La dirigent del PP ha instat al PSIB al fet que, tal com va sol•licitar ahir el president Biel Company, “trenqui amb els independentistes. Aquí estarà el PP per a enfortir el que ens uneix, el constitucionalisme. Som un partit d'Estat amb un objectiu: reforçar des del centre les polítiques que beneficiïn a tots els ciutadans”.

Etiquetes:

Partido