PP Balears

Galmés presenta la llista al Consell: "Som els únics preparats per resoldre els problemes de la gent"

Antònia Roca serà el número dos d'una candidatura insular de la qual destaca "la il•lusió, la responsabilitat i les ganes per millorar la qualitat de vida de Mallorca"
• Galmés: "És una candidatura de persones treballadores, res-ponsables i implicades des del minut 0 amb el projecte de Biel Company"
• Company: "Avui posam la primera pedra per recuperar el Consell després de 4 anys de paràlisi"

El candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha presentat aquest divendres, a la finca Tagamanent de Montuïri, la llista electoral amb la que es presenta a les eleccions insulars del proper 26 de maig de 2019 i amb la qual "gestionarem els interessos generals dels mallorquins i ens deixarem la pell per millorar la qualitat de la vida de la nostra de l'illa ".

Galmés ha incidit que "totes i cadascuna de les persones que conformen la candidatura al Consell de Mallorca tenen un denominador comú: volen Mallorca, són treballadores, estan il•lusionades com si estiguessin en política des del primer dia, són persones amb sentit comú, responsables, amb vocació de servei públic, persones coneixedores de la realitat mallorquina, preparades, orgulloses de formar part del Partit Popular i persones implicades des del minut 0 amb el projecte de Biel Company ".

Entre els 11 primers de la llista cal destacar que hi ha 6 batles o exbatles, 4 ex regidors d'ajuntaments importants i gent amb experiència dins el Consell "que han dirigit conselleries molt importants de l'Administració insular com Cirer (IMAS) o Rovira (Carreteres i Urbanisme). A més, la número 2, Antònia Roca, ha estat regidora i consellera del Consell de Mallorca en anteriors legislatures ", ha remarcat Galmés.

Amb tot, el candidat a la presidència del Consell de Mallorca recalca també de la candidatura que "està conformada per persones que tenen coratge, que estimen Mallorca i que, per sobre de tot, són persones que volen que el Consell de Mallorca sigui l'Ajuntament dels ajuntaments, i això és el que serà. Al contrari del que ha fet el pacte d'esquerres, nosaltres esteim aquí per resoldre els problemes de la gent, no per crear-los més ... amb nosaltres s'hauran acabat les prohibicions i imposicions; amb nosaltres tornarà el seny a la institució insular ".

"Venim a canviar les coses que no es fan bé, a transformar i a millorar els serveis públics. Volem una Mallorca millor perquè tots i totes puguem progressar en la vida dins les nostres possibilitats i amb igualtat d'oportunitats ", ha explicat Llorenç Galmés. El cap de llista ha afegit que "les persones que confiïn en nosaltres per a la gestió dels assumptes públics han de saber que ho farem des de la responsabilitat, el diàleg i la convicció que, quan hagin passat aquests 4 anys, haurem millorat la vida de moltíssima gent que actualment ho està passant malament ".

Galmés ha fet especial èmfasi que "institucions tan properes al ciutadà com el Consell de Mallorca són les que atenen els problemes quotidians més urgents. És una institució que ha d'estar al costat dels veïns i proporcionar-los eines i ajudes per complir els seus objectius ".

BIEL COMPANY

Per la seva banda, el president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, ha destacat durant la presentació de la candidatura al Consell de Mallorca que "tenim el millor equip, el millor candidat i el millor projecte. Avui posam la primera pedra per recuperar la institució després de 4 anys de paràlisi, paràlisi que té com a exemple la carretera Camps-Llucmajor, on han estat 4 anys dient que 'no' per acabar fent el que ja estava previst ".

Company ha afegit que "tenim un valor segur com Llorenç, que té un equip que barreja experiència i joventut, i estic convençut que demostrarà tota la seva vàlua després d'haver estat a l'Ajuntament de Santanyí durant 12 anys i sent alcalde durant els últims 6". El president popular ha afegit que "amb Llorenç Galmés al capdavant del Consell tornarà la política de gestió positiva, arrabassada pel Pacte aquests últims 4 anys, a la institució insular".

LLISTA ELECTORAL PP CONSELL DE MALLORCA ELECCIONS 26M

1. Llorenç Galmés
2. Antònia Roca
3. Jeroni Salom
4. Raquel Sánchez
5. Mauricio Rovira
6. Catalina Cirer
7. Pedro Rosselló
8. Carmen Cañellas
9. Rafel Torres
10. Antònia Suñer
11. Antoni Mulet
12. Cati Cabot
13. Bernat Vallori
14. Antònia Portell
15. Antoni Grimalt
16. Cati Mayol
17. Juan Manuel Del Río
18. Catalina Ribas
19. Joan Salort
20. Magdalena Alonso
21. Antonio Deudero
22. Mª Magdalena Gelabert
23. Pere Ferrer
24. Maria Agnes Sampol
25. Guillem Llabrés
26. Mª Antonia Cifre
27. Pedro Alvarez
28. Margalida Cañellas
29. Paulino Faba
30. Fancisca Socias
31. Jose Boned
32. Maria Obrador
33. Bernardí Coll

SUPLENTES

1. Teresa Cañellas
2. Jaume Català
3. Catalina Sureda

Etiquetes:

Partido