PP Balears

Galmés: "El remei de Cladera per a reduir la llista d'espera per a la ITV ha estat pitjor que la malaltia"

· Els populars han comprovat que les pròximes cites a plan-tes com la de Son Catelló "ja són per a partir del 5 de novembre"

· El portaveu popular incideix "en els problemes que està creant el Pacte a particulars, mecànics i transportistes"

· Llorenç Galmés: "En dos o tres dies, la llista d'espera tornarà a ser per d'aquí a quatre mesos"

El conseller i portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, assegura que "el remei de Catalina Cladera per reduir la llista d'espera per a passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) ha estat pitjor que la malaltia pels problemes que està generant a particulars, mecànics i transportistes, que han hagut de començar de nou tota la tramitació per a passar la revisió".

"Els problemes no se solucionen a cop de titulars" assevera Galmés que destaca que "ja vàrem advertir que no per no deixar demanar les hores als tallers per als seus clients se solucionaria el tema; si no ho fan els mecànics, ho fan els particulars". "El que no té en compte el Pacte és que hi ha persones que, per feina o per incapacitat física, no poden dur els seus vehicles fins a la ITV", afegeix.

Els populars del Consell de Mallorca han comprovat que les pròximes cites en plantes com la de Son Catelló, a Palma, "ja són per a partir del 5 de novembre" per la qual cosa Llorenç Galmés critica que "en dos o tres dies, la llista d'espera tornarà a ser per aquí a quatre mesos".

Llorenç Galmés torna a "exigir" que "Cladera i els seus es posin a fer feina en el concurs de l'empresa concessionària i en el projecte per a la construcció de la nova planta d'ITV a Calvià i deixin de culpar la gent de la inadmissible llista d'espera".

"Si, en comptes d'intentar cercar culpables i mirar-se la guixa, fessin una mica d'autocrítica i es posessin a fer feina segur que no es produirien la majoria de problemes que actualment tenim a Mallorca", conclou Galmés.