PP Balears

Galmés: "El caigui qui caigui d' Iglesias es contradiu amb el no del Pacte a la Comissió d'Investigació"

• És especialment crític amb “el cinisme” de Unides Podem que “a Madrid diu que vol investigar i aquí s’ hi nega"
• El portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca recalca que "no voler saber o intentar tapar el què passa és no voler ajudar a les nines víctimes d'abusos sexuals"
• Llorenç Galmés: "És impossible trobar solucions sense abans investigar què falla en la gestió política"

El portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, assegura que "el caigui qui caigui d' Iglesias es contradiu amb el no del Pacte a la Comissió d'Investigació pels casos d'abús sexual a menors tutelades per l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ". En aquest sentit, és especialment crític amb “el cinisme” de Unides Podem que a Madrid “diu que vol investigar i aquí es nega a això", ha afegit.

En declaracions als mitjans, Llorenç Galmés ha lamentat "la llei del silenci de les presidentes Cladera i Armengol". "L'esquerra diu que li importen els menors però el que realment li importa és mantenir el càrrec i seguir aferrats a la cadira".

"El no del Pacte a la Comissió de Recerca és una mostra clara de voler tapar el que ha passat amb les menors tutelades per l’ IMAS". "No voler saber o intentar tapar el què passa és no voler ajudar a les nines víctimes d'abusos sexuals ", afegeix.

Llorenç Galmés lamenta profundament "el no del PSIB-PSOE, de Més i de Podem a la Comissió d'Investigació que els exigim" i argumenta que "l'actual, és una situació penosa sobre la qual moltíssimes persones ens demanen a peu de carrer perquè no entenen el silenci del Pacte a al respecte".

"L'obscurantisme de l'esquerra és alarmant i el que està fent és cremar la bandera feminista de la qual tant volen presumir" ha conclòs el portaveu de el Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés.