PP Balears

Galmés critica que "el curs comenci amb instal•lacions esportives com la de Sant Ferran en estat lamentable"

• Els populars demanaran al pròxim ple pel projecte de reforma del poliesportiu palmesà
• Llorenç Galmés: "S'hauria d'haver fet ja una inversió inicial i urgent de, com a mínim, un milió d'euros"

El portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha visitat, novament, el poliesportiu de Sant Ferran, a Palma, "en teoria de referència a Mallorca", des d'on ha criticat durament que "el curs comenci amb instal•lacions esportives com aquesta en estat lamentable i en què hi van alumnes als matins i nombrosos esportistes el capvespre".

Durant la visita amb la consellera popular Rakel Sánchez, ha anunciat que demanaran en el pròxim ple l'equip de govern pel projecte de reforma del poliesportiu palmesà. En aquest sentit, Llorenç Galmés, ha incidit en que "s'hauria d'haver fet ja una inversió inicial i urgent de, com a mínim, un milió d'euros en el recinte esportiu".

"Les instal•lacions presenten un estat pèssim pel seu deteriorament i poden ser un perill per als usuaris" ha alertat el portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca. Per això, exigeix al Pacte de la socialista Catalina Cladera que "es posi a fer feina".

Des del Partit Popular recalquen la seva aposta ferma per l'esport perquè "a més dels valors que transmet, també és un dels millors reclams turístics que podem fer des del Consell de Mallorca". Amb tot, els populars de la institució insular, esperen "una resposta convincent" sobre els plans de reforma del poliesportiu de Sant Ferran perquè, si no és així, "toparan amb la nostra més enèrgica oposició".