PP Balears

Fuster: "Mateo Isern va prendre una decisió personal i la respectam"

• "En els propers dies des de la direcció i el grup municipal es decidirà el càrrec de portaveu" de Cort

El secretari general del Partit Popular a les Illes Balears, Toni Fuster, ha assegurat avui en relació a la marxa del candidat popular a l'Ajuntament de Palma que "Mateo Isern va prendre una decisió personal que va comunicar ahir a la direcció del partit, una decisió que nosaltres respectam sense entrar en més valoracions que no suposaran cap canvi ni en un ni en un altre sentit ".

Fuster ha manifestat que "des del Partit Popular li donam les gràcies per acceptar ser el candidat a Palma, per intentar recuperar la batlia, i li desitjam molta sort en aquesta nova etapa de la seva vida privada". El secretari general ha afegit que "nosaltres ja miram cap al futur. En els proper dies es decidirà tant des de la direcció del partit com del propi grup municipal qui ostentarà el càrrec de portaveu "del PP a Cort.

DURÁN: "EL PP ÉS SENSE CAP DUBTE EL LÍDER DE L'OPOSICIÓ"

Per la seva banda, la presidenta del Partit Popular de Palma, Marga Durán, ha afirmat que "ahir Mateo Isern em va comunicar la seva decisió de no recollir l'acta de regidor, decisió que com a presidenta de la formació a Palma respect i accept". Duran ha assenyalat que "el partit continua fent feina per créixer, incrementar 'múscul' i estructura i exercir una oposició ferma, responsable i amb el principal objectiu de millorar la vida de tots els palmesans. Sense cap dubte, el PP és el líder de l'oposició tant a Palma com al Consell de Mallorca i Menorca i al Parlament balear ".

Així mateix, Marga Durán ha apuntat que "ahir vaig reunir al Comitè de Direcció i al Comitè Executiu per analitzar uns resultats que, si bé no han estat el suficients per recuperar la batlia, ens han permès passar de quarta a segona força en menys d'un mes gràcies a l'esforç i compromís de la nostres bases, protagonitzant una gran remuntada gràcies a una estructura forta i cohesionada com la de la Junta Territorial de Palma ".

Etiquetes:

Partido