PP Balears

Fuster: "Començam a fer feina per recuperar les principals institucions"

• "Farem oposició des del minut 0 al Govern d'esquerres d'Armengol", ha afirmat el secretari general

El president del Partit Popular a les Illes Balears, Biel Company, ha convocat avui a tots els diputats electes que formaran el proper grup parlamentari popular per a dur a terme la "primera reunió de treball" de cara a la X Legislatura autonòmica que arrencarà a les pròximes setmanes. "Començam el nostre treball per recuperar les principals institucions d'aquí a 4 anys", ha assenyalat davant els mitjans de comunicació el secretari general, Toni Fuster.

La direcció del partit i els diputats electes per Mallorca, Menorca i Eivissa han mantingut una primera trobada "preparatori per a tot el que hem de posar en marxa aquest mes com són les de portaveu i altres decisions importants a prendre", ha afegit el secretari general, una vegada que "sapiguem quan es constitueix al Parlament i quan serà el debat d'investidura".

"Farem oposició des del minut 0 al Govern d'esquerres d'Armengol en benefici de l'interès general", ha finalitzat el secretari general. "Esteim centrats en treball, treball i treball, tant en els pactes municipals com en el funcionament del Parlament".

Etiquetes:

Partido