PP Balears

Estefanía Gonzalvo, batlessa: “El canvi comença avui a Andratx”

• La popular assumeix la vara de comandament després de tirar endavant la moció de censura contra el socialista Mir

• Estefanía Gonzalvo: “Arriba una altra manera de governar. Des del diàleg, des de la tranquil·litat, des del respecte, des de la moderació i on es treballarà perquè tots els andritxols estiguin orgullosos del seu Ajuntament”

La popular, Estefanía Gonzalvo, ha assumit avui la batlia d'Andratx després de tirar endavant, en un ple extraordinari amb els vots del PI i Ciutadans, la moció de censura contra el socialista Mir. La batlessa assumeix la vara de comandament “des de la humilitat i molt conscient del que afrontem i el repte que suposa”.

Gonzalvo ha assegurat que “el canvi comença avui a Andratx” i s'ha compromès a “governar des del diàleg, des de la tranquil·litat, des del respecte, des de la moderació i on es treballarà perquè tots els andritxols estiguin orgullosos del seu Ajuntament”.

“Arriba una altra manera de governar” ha manifestat Gonzalvo qui “pretén donar estabilitat al municipi i canviar el rumb d'aquest consistori” i ha agraït als regidors del PI i Ciutadans “el suport rebut per a encaminar aquest projecte valent”.

“Vull que els Andritxols tinguin una nova relació amb aquest govern, una relació directa basada en la confiança i la normalitat” per a afegir que “ som aquí per a gestionar els recursos però respectant la llibertat de les persones”, ha conclòs.

Etiquetes:

Part Forana