PP Balears

Els partits d'esquerres que formen el Pacte veten la compareixença d'Armengol al Parlament per explicar el REIB

• PSIB, PODEM, MÉS i MÉS per Menorca han votat en contra de la petició del Grup Parlamentari Popular
• Marga Prohens ha criticat que el Parlament faci cas omís a una PNL que els instava a organitzar actes pel 40 aniversari de la Constitució

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Marga Prohens, ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de la Junta de Portaveus d'aquest dimecres al Parlament. Prohens ha criticat els partits que sustenten el Gorvern d'Armengol per vetar la proposta popular perquè Armengol expliqués en seu parlamentària l'estat de les negociacions del nou REIB per a Balears.

Marga Prohens s'ha mostrat molt crítica amb els partits d'esquerres que donen el seu suport al Govern, (PSIB, PODEM, MÉS i MÉS per Menorca), que avui han votat en contra que Francina Armengol comparegui dimarts que ve en el Ple per donar compte l'estat de la negociacions del nou REIB per a Balears, per la seva banda, El Pi i Ciutadans han donat suport a la proposta dels populars però el seu vots no han estat suficients. Recordem que el termini donat per Armengol per tenir tancat el nou règim econòmic i fiscal, va concloure el passat 30 de novembre, com així es va comprometre la presidenta del Govern durant el Debat de Política General.

ANIVERSARI CONSTITUCIÓ
Marga Prohens ha manifestat que el Partit Popular viu amb "alegria, il•lusió i entusiasme" el 40 aniversari de la Carta Magna i alhora ha declarat que es tracta d'una Constitució "plenament vigent". Prohens ha criticat que el Parlament no compleixi amb una PNL aprovada perquè el propi Parlament organitzi actes per a la commemoració d'aquest aniversari.