PP Balears

El PP trasllada a la patronal de Restauració la seva clara aposta per les terrasses, contra la competència deslleial i per una Palma "més neta i segura"

• El president del PP balear, Biel Company, el candidat al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i el candidat a l'Ajuntament de Palma, Mateu Isern, s'han reunit amb els representants del sector de Restauració

El president del PP a les Illes Balears, Biel Company, juntament amb els candidats al Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma, Llorenç Galmés i Mateu Isern, s'han reunit aquest dematí amb els representants de CAEB Restauració, encapçalats pel president d'aquest sector a Mallorca, Alfonso Robledo. Després d'escoltar les peticions dels empresaris, Company els ha anunciat el suport total del Partit Popular de les Illes Balears a les terrasses, la seva lluita inequívoca contra la competència deslleial que provoca la venda ambulant il•legal i la seva aposta per una Palma "més neta i més segura”.

Els tres caps de llista del PP balear han traslladat als representants de CAEB que el Partit Popular quan governi modificarà la normativa municipal per tornar a reduir de 2,5m a 2m la distància lliure de pas en els carrers amb terrasses a la capital balear. "Amb l'actual normativa del Pacte, uns 500 establiments estan afectats, tenen menys espai de terrassa o, pitjor, han hagut de eliminar-la. Això suposa menys ingressos, menys possibilitat de negoci, menys treball i carrers i zones sense vida ", ha assenyalat Company.

En relació a la venda ambulant il•legal, la lluita contra la competència deslleial estarà entre els primers objectius del PP quan torni al govern. El president po-pular ha afegit que "intensificarem la lluita contra la venda ambulant il•legal i el 'top manta', cosa que no ha fet el Pacte d'esquerres. Tots han de jugar amb les mateixes regles ".

Els candidats populars han traslladat als representants de CAEB la seva aposta per una "Palma més neta i segura". Per aconseguir-ho, "eliminarem el sistema de trastos d'EMAYA, tornant al sistema domiciliari mitjançant cita prèvia i la possibilitat de recollida de trastos al carrer sense límit de paquets mitjançant cita prèvia", ha assegurat Mateu Isern

RETORNAR AUTORITAT I PRESTIGI A LA POLICIA LOCAL

Finalment, el Partit Popular impulsarà les mesures necessàries perquè la Policia Local de Palma recuperi l'autoritat i el prestigi que li correspon, "sempre actuant des del respecte, el diàleg social, l'eficiència i l'eficàcia". El candidat a la batlia de Palma ha afegit que "implantarem un patrullatge pròxim, sectoritzat i a peu, en contacte directe amb el ciutadà i amb els seus problemes, que permeti al veïnat comunicar-se amb la seva policia. Per aconseguir-ho incorporarem 100 agents nous a la propera legislatura ".

Etiquetes:

Partido